Με τον Απόστολο Τσιόβολο να καταλαμβάνει την πέμπτη θέση ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα U23 που διεξήχθη στα Τίρανα. Ο Έλληνας πρωταθλητής που αγωνίστηκε στα 130 κιλά της ελληνορωμαϊκής έφτασε μέχρι τον «μικρό» τελικό, ωστόσο δεν κατάφερε στον αγώνα του μεταλλίου να βρει τον δρόμο για το βάθρο.

Ο Τσιόβολος ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή από τον Αζέρο Σαρχάκ Μαμάντοφ, ολοκληρώνοντας μία πολύ καλή παρουσία στη διοργάνωση. Νωρίτερα, ο 21χρονος ξεκίνησε την πορεία του στα ρεπεσάζ με μία εκπληκτική νίκη με ανατροπή απέναντι στον ανεξάρτητο Πάρες. Ο αντίπαλός του προηγήθηκε 3-0 σε σύντομο διάστημα, όμως ο Τσιόβολος αντέδρασε άμεσα και ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ. Μάλιστα, φτάνοντας στο μισό του αγώνα προηγήθηκε με 4-3. Στο δεύτερο μέρος κατάφερε να πάρει ακόμα τρεις πόντους και με το τελικό 7-3 εξασφάλισε το εισιτήριο για το ματς των μεταλλίων.

Να θυμίσουμε ότι το Σάββατο (28/10) ο Απόστολος Τσιόβολος ξεκίνησε την προσπάθειά του επικρατώντας με 3-1 του Γκιόργκι Τσοπουρασβίλι από την Γεωργία. Στα προημιτελικά έχασε μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στη ζώνη των μεταλλίων, καθώς προηγήθηκε με 7-0, αλλά τελικά έχασε με πτώση από τον Ουκρανό Μιχάιλο Βισνιβλετσκι, ο οποίος έφτασε μέχρι τον τελικό.