Μια ανάσα από το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U23 που διεξάγεται στην Πολωνία έφτασε ο Μιχάλης Ιωσηφίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής στα 98κ. της ελληνορωμαϊκής αγωνίστηκε για το χάλκινο μετάλλιο, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες. Απέναντι στον Τούρκο Μπασκόι, ο Ιωσηφίδης μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 2-0, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει έως το τέλος και τελικά έχασε με 4-2. Στην πορεία του για τον τελικό ο Ελληνας πρωταθλητής έχασε με 7-1 στους «16» από τον Κουοσμάνεν. Ο Φιλανδός αθλητής, όμως, προκρίθηκε στον τελικό και του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στα ρεπεσάζ. Στον πρώτο αγώνα νίκησε τον Νουρίγεφ (Αζερμπαϊτζάν) με 3-2, αλλά στη συνέχεια λύγισε από τον Μπασκόι.

Στα 85κ. της ελληνορωμαϊκής αγωνίστηκε ο Δημήτρης Τσεκερίδης και είχε εξαιρετική παρουσία. Στην πρώτη του εμφάνιση για το 2017 ο αθλητής του ΠΑΟΚ επικράτησε στον προκριματικό γύρο με τεχνική πτώση (10-1) του Ισπανού Φρεσνάδα.  Στους «16» ηττήθηκε από τον Σιλβάσι. Ο Ούγγρος αθλητής, όμως, έφτασε έως τον τελικό και «τράβηξε» στα ρεπεσάζ τον Τσεκερίδη.

Στο πρώτο ρεπεσάζ επικράτησε με 6-4 του Στανκεβίτσιους (Λιθουανία). Στο δεύτερο ρεπεσάζ που θα του έδινε την πρόκριση για τον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο ηττήθηκε από τον Αμπάσοφ (Αζερμπαϊτζάν) με 7-1.

Στα 75κ. ο Χρήστος Κουτσουρίδης ηττήθηκε στον προκριματικό γύρο από τον Μπερντιέου (Λευκορωσία) με 9-0 και αποκλείστηκε.