Με πολύ εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε το 2024 για τον Γιώργο Κουγιουμτσίδη. Το φαινόμενο της ελληνικής Πάλης αγωνίστηκε στο 1o Ranking Series της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για το 2024 στα 74κ. στο Ζάγκρεμπ και απέδειξε ότι το 2024 θα μας προσφέρει για μια ακόμη φορά πολλές και έντονες συγκινήσεις.

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης στο πολύ δύσκολο και βαθμολογημένο τουρνουά κατέλαβε την 5η θέση. Η πορεία του Ελληνα πρωταθλητή ήταν εξαιρετική. Στο εναρκτήριο παιχνίδι επικράτησε με 9-1 του Φινλανδού Φινεσίλβερ. Στη συνέχεια αντιμετώπισε τον Γεωργιανό Γκογκριτσιάνι. Πραγματοποιώντας μια σπουδαία εμφάνιση ο Κουγιουμτσίδης επικράτησε με τεχνική υπεροχή και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισε τον Γάλλο Κατζίεφ.

Ξεδιπλώνοντας το πλούσιο ταλέντο του ο Κουγιουμτσίδης επικράτησε με 8-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Επόμενος αντίπαλός του ο Νολφ. Ο Αμερικανός αιφνιδίασε τον Ελληνα πρωταθλητή και επικράτησε με πτώση.

Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο ο Κουγιουμτσίδης αντιμετώπισε τον Κουραμαγκομέντοφ (Ουγγαρία) και ηττήθηκε με 4-1. Οι τρεις διαδοχικές νίκες και οι εμφανίσεις του γενικότερα αποδεικνύουν ότι ο Κουγιουμτσίδης βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Αλλωστε απαλλαγμένος από το άγχος της Ολυμπιακής πρόκρισης προετοιμάζεται για το μεγάλο γεγονός στο Παρίσι.