Την πέμπτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U15 που διεξάγεται στη Βουλγαρία κατέκτησε ο Μάνος Νικολαΐδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε για το χάλκινο μετάλλιο στα 68κ. ελληνορωμαϊκής και πάλεψε σαν θηρίο. Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 6-4 από τον Λευκορώσο Ζιάνκο, αποδεικνύοντας ότι το μέλλον είναι μπροστά του.  Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και ο Νικολαΐδης θα μπορούσε να είχε νικήσει, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες.

Παράλληλα, ο Αβραάμ Μουστόπουλος πραγματοποίησε πολύ μεγάλες εμφανίσεις στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στην κατηγορία των 62κ. στην ελευθέρα νίκησε στο πρώτο παιχνίδι τον Λευκορώσο Σιμάνσκι με 7-5. Στα προημιτελικά βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Κεσαμπιάν και επικράτησε με 4-3. Το παιχνίδι με τον σπουδαίο Ρώσο αθλητή ήταν δύσκολο και εξάντλησε τον Ελληνα πρωταθλητή, ο οποίος στον ημιτελικό έχασε από τον Βούλγαρο Γκάλοπ με τεχνική υπεροχή.

Ο Μουστόπουλος αύριο το απόγευμα θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από τα ρεπεσάζ.

Οι εμφανίσεις των Ελλήνων πρωταθλητών αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι η δουλειά που γίνεται στις υποδομές είναι σε σωστό δρόμο και οι διακρίσεις έρχονται σε όλες τις κατηγορίες.