1912: ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ – ΣΟΥΗΔΙΑ

Ο Αναστάσιος Αντωνόπουλος ήταν ο μοναδικός παλαιστής ανάμεσα στους 34 αθλητές οι οποίοι αποτελούσαν την ελληνική αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Στοκχόλμης.

                1920: ΑΜΒΕΡΣΑ – ΒΕΛΓΙΟ

Από 53 μέλη, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, αποτελείτο η ελληνική αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αμβέρσας. Ανάμεσα τους τρεις παλαιστές της ελληνορωμαϊκής πάλης: Ο Δημήτριος Βέργος, ο Σωτήριος Νοτάρης και ο Βασίλειος Παυλίδης.

                1924: ΠΑΡΙΣΙ – ΓΑΛΛΙΑ

Στην κατηγορία φτερού (58κ.) της ελληνορωμαϊκής πάλης αγωνίστηκε ο Γεώργιος Ζερβίνης του Πανελληνίου και στην κατηγορία των ελαφρών βαρών (62-67,5κ.) ο Βασίλειος Παυλίδης. Ο Ζερβίνης στους προκριματικούς νίκησε όλους τους αντιπάλους του, αλλά στον τελικό γύρο ηττήθηκε από τους αθλητές της Ολλανδίας και την Νορβηγίας.

                1928: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Συμμετείχαν ο Νικόλαος Φέξης στην κατηγορία μυίγας (50,8κ.), ο Γεώργιος Ζερβίνης στην κατηγορία πτερού (58κ.), ο Βασίλειος Παυλίδης στην τρίτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην κατηγορία ελαφρών (62-67,5κ.) και ο Θεόφιλος Τομάζος στην κατηγορία των ημιμέσων (72κ.). Ο Ζερβίνης κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Βελγίου. Από αμέλεια όμως του εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ ο Ζερβίνης δεν παρουσιάστηκε στην ζύγιση που έγινε το πρωί και ο αντίπαλός του αναδείχθηκε νικητής άνευ αγώνος.

                1932: ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – ΗΠΑ

Η πάλη εκπροσωπήθηκε με δύο αθλητές. Τον Γεώργιο Ζερβίνη και τον Ιωάννη Φαρμακίδη. Ο Ζερβίνης κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία των 56κ. της ελληνορωμαϊκής και την 4η στην ελευθέρα πάλη.

                1936: ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Αρχηγός της ομάδας πάλης ήταν ο Ρ. Ρέππας, και αποτελούνταν από τους Νικόλαο Μπίρη (61κ.), Σωτήριο Βατανίδη (66κ.), Δημήτριο Ζαχαρία (72κ.) και Γεώργιο Λεφάκη (79κ.) οι οποίοι δεν πέτυχαν καμία διάκριση.

                1948: ΛΟΝΔΙΝΟ – Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Αρχηγός της ομάδας πάλης ήταν ο Παύλος Πέππας και μέλη της οι Γεώργιος Πετμεζάς (67κ.), Αντώνιος Γρύλλος (62κ.), Αθανάσιος Καμπαφλής (87κ.), Νικόλαος Μπίρης (57κ.) (ελληνορωμαϊκή) και Σπυρίδων Δευτεραίος (87κ. ελευθέρα). Ο Μπίρης κατετάγη έβδομος και ο Πετμεζάς έκτος.

                1952: ΕΛΣΙΝΚΙ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Αρχηγός πάλης ήταν ο Ιάκωβος Καρυωτάκης και την ομάδα αποτελούσαν οι: Σωτήρης Παναγιωτόπουλος (57κ.), Γεώργιος Πετμεζάς (67κ.) και Αντώνιος Γεωργούλης (87κ.). Ο Γεωργούλης κατέλαβε την 6η θέση.

                1956: ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Η μακρινή Αυστραλία και το πολυδάπανον της αποστολής, δεν επέτρεψαν στην Ελλάδα να εκπροσωπηθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μελβούρνης σε περισσότερα από τέσσερα αθλήματα και πλέον των 12 αθλητών. Ανάμεσά τους o Αντώνης Γεωργούλης ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία των 87κ. της ελληνορωμαϊκής και ο Σπυρίδων Δευτεραίος στην κατηγορία των 87κ. της ελευθέρας. Ο 28ετής Αντώνης Γεωργούλης νίκησε στον α’ γύρο τον Αυστραλό Γιόζεφ Ζαμίτ, αλλά ηττήθηκε στη συνέχεια από τον Τούρκο Χαμίτ Καπλάν και τον Ιταλό Αλμπέλμο Μπουλγαρέλι. Ο Σπύρος Δευτεραίος ηττήθηκε στον α’ γύρο από τον Ιρλανδό Γκέραλντ Μαρτίνα και αποκλείστηκε.

                1960: ΡΩΜΗ – ΙΤΑΛΙΑ

Η ομάδα της πάλης ήταν ολιγομελής με αρχηγό τον Βασίλειο Φιτσιώρη. Στην ελληνορωμαϊκή πάλη έλαβαν μέρος ο Μιχαήλ Θεοδωρόπουλος (57κ.) ο οποίος κατετάγη 17ος επί 28 συμμετασχόντων στην κατηγορία του και ο Αναστάσιος Μωϋσίδης (67κ.) ο οποίος κατέλαβε την 11η θέση μεταξύ 21 αθλητών. Την ελευθέρα πάλη εκπροσώπησε ο Στέφανος Ιωαννίδης ο οποίος κατετάγη 18ος στην κατηγορία των 62κ. μεταξύ 25 συμμετεχόντων.

                1964: ΤΟΚΙΟ – ΙΑΠΩΝΙΑ

Την παρθενική του εμφάνιση στην κορυφαία αθλητική γιορτή του πλανήτη έκανε ο Πέτρος Γαλακτόπουλος ο οποίος κατέλαβε την 15η θέση στην κατηγορία των 63κ. της ελληνορωμαϊκής. Την κορυφαία διάκριση μεταξύ όλων των Eλλήνων αθλητών πέτυχε ο Βασίλης Γανωτής ο οποίος κατετάγη 7ος στην κατηγορία των 52κ. Στα 70κ. της ελληνορωμαϊκής ο Δημήτρης Σάββας κατέλαβε την 10η θέση. Στην ελευθέρα πάλη ο Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος κατετάγη 12ος στα 52κ. και ο Στέφανος Ιωαννίδης 16ος στην κατηγορία των 70κ.