Ο Νίκος Πολύδωρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης υποταγής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο κι έδωσε μεγάλη χαρά στην ελληνική αποστολή. Η γενικότερη εικόνα του στη διοργάνωση απέδειξε ότι το μέλλον του είναι ευοίωνο μιας και έχει τη δυνατότητα να φέρει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Ο Ελληνας πρωταθλητής μίλησε για την τεράστια επιτυχία του και την… όρεξή του να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Πολύδωρου

Νίκο κατέκτησες το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης υποταγής. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;

Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για το μετάλλιο που κατέκτησα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και φυσικά έχω μεγαλύτερη όρεξη για την συνέχεια. Θεωρώ ότι ήταν ένα δυνατό πρωτάθλημα, πολυ διαφορετικό απο αυτά που συμμετέχω συνήθως λόγω point system και λογικής παιχνιδιού. Αυτο με κανει να θελω να βελτιωθώ σε αυτους τους τομεις που δεν ειναι τα δυνατα μου σημεια και να επιστρεψω για την πρωτη θεση.

Πάλεψες για το χρυσό, αλλά δεν τα κατάφερες. που κρίθηκε το μετάλλιο;

Πάλεψα με ενα δυνατό αθλητη απο την Ουκρανία στον τελικο και λογω απειρίας στο στρατηγικο κομμάτι ηττήθηκα με 5-3. Παρόλο που είχα καταφέρει να παρω βασικα position οπως ανατροπες και πλάτες. Σκοπός μου είναι να μάθω καλύτερα το παιχνίδι καθως ειναι εξαιρετικά ενδιαφέρον αφού συνδυαζει το Grappling και την παλη με πολύ ωραίο τρόπο.

 Επόμενος στόχος σου ποιος είναι;

«Ο επόμενος στόχος είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα την Πολωνία στο τελος του καλοκαιριού».

Που θα ήθελες να αφιερώσεις το μετάλλιο;

«Καταρχάς ευχαριστώ πολύ την ομοσπονδία Πάλης για την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω στο Ευρωπαϊκό καθώς και τον σύλλογο μου στην Πάλη Ηρακλή Περιστερίου. Το μετάλλιο το αφιερωνω σε ολο τον κοσμο που με βοηθησε να προετοιμαστώ και να συμμετέχω στην διοργάνωση.».