Με όλα τα μεγάλα ονόματα στην αποστολή και τον πρωταθλητή Ευρώπης Γιώργο Κουγιουμτσίδη να ξεχωρίζει θα αγωνιστεί η ελληνική ομάδα στο Βουκουρέστι. Από την Δευτέρα 13 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 19 Μαρτίου θα διεξαχθεί στη Ρουμανία το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23.

Η Ελλάδα σε ακόμα μία μεγάλη διεθνή διοργάνωση θα έχει πολυπρόσωπη συμμετοχή, με τους νεαρούς πρωταθλητές να έχουν όνειρα και φιλοδοξίες για διακρίσεις. Συνολικά 11 Έλληνες θα αγωνιστούν με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα τη συλλογή πολύτιμων εμπειριών.

Στην Ελληνορωμαϊκή θα αγωνιστούν οι: Ηλίας Ζαϊράκης (55κ.), Γιάννης Πέτκος (63κ.), Ηλίας Παγκαλίδης (82κ.), Νίκος Ιωσηφίδης (87κ.), Αρχοντής Ξούρας (97κ.) και Νικόλαος Ντούνιας (130κ.).

Στην Ελευθέρα Εφήβων η ελληνική αποστολή αποτελείται από τους: Γιώργο Κουγιουμτσίδη (79κ.), Άγγελος Κούκλαρη (86κ.), Γκίβι Μπλιάτζε (92κ.) και Αζαμάτ Χοσόνοφ (125κ.).

Στη Νεανίδων θα αγωνιστεί η Δροσούλα Τζιανακοπούλου (65κ.).

Στο Βουκουρέστι βρίσκονται οι ομοσπονδιακοί προπονητές Ιωάννης Παγκαλίδης, Αμιράν Καρντάνοβ και Θέμης Ιακωβίδης, όπως και οι συνοδοί Δημήτρης Ζαϊράκης και Λία Νικολάου, ενώ την ελληνική διαιτησία θα εκπροσωπήσει η Ευαγγελία Πατέτσου.