Με συντριπτική πλειοψηφία πέρασε από την ετήσια τακτική Γενική συνέλευση ο οικονομικός απολογισμός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης. Τριάντα οχτώ σωματεία ψήφισαν υπέρ, τρία κατά και πέντε σωματεία δήλωσαν «παρών», δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή τους στη διοίκηση της ΕΛΟΠ.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Τραμπάκουλας ανέλυσε σε όλα τα σωματεία το έργο που έχει γίνει. Αναφέρθηκε στις πολλές επιτυχίες που είχαν οι αθλητές μας σε διεθνείς διοργανώσεις, καθώς και τις αυξήσεις των εγγραφών νέων αθλητών στα μητρώα της ομοσπονδίας. Το σύνολο της Γενικής Συνέλευσης επικρότησε το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομοσπονδίας και εξέφρασε την άποψή του, ότι πρέπει να συνεχιστεί, καθώς τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Η ομοσπονδία άλλωστε σε δύσκολους καιρούς έχει «επενδύσει» στους αθλητές τους οποίους στέλνει σε πολλούς αγώνας, αλλά και προετοιμασίες στο εξωτερικό.

Ο Δημήτρης Τραμπάκουλας αναφερόμενος στη Γενική Συνέλευση δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων επικρότησε το έργο της διοίκησης. Είναι σημαντικό ενωμένοι να συνεχίζουμε το έργο μας. Ένα έργο που αφορά την ανάδειξη νέων αθλητών, αλλά και τη συνεχή ανάπτυξη του αθλήματος. Ακούσαμε με μεγάλη προσοχή τις θέσεις και τους προβληματισμούς κάποιων συλλόγων. Η Διοίκηση σύντομα θα ξεκινήσει ένα γόνιμο διάλογο με ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που σκοπό θα έχει την περαιτέρω βελτίωση του αθλήματος σε όλους τους τομείς»