Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Ανδρων – Γυναικών που διεξάγεται στο Βουκουρέστι από τις 5 έως τις 15 Απριλίου μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Η χώρα μας θα συμμετάσχει με πλήρη αποστολή και 13 αθλητές θα προσπαθήσουν για μια ακόμη φορά να σηκώσουν την ελληνική σημαία ψηλά.

Η Μαρία Πρεβολαράκη που έχει σαν στόχο μια θέση στο βάθρο θα αγωνιστεί στα 53κ., ενώ στις γυναίκες θα αγωνιστούν επίσης οι: Κατερίνα Πιτσιάβα (76κ.), Αθηνά Γιατζόγλου (50κ.), Χριστίνα Δεμιρκάν (55κ.), Ζωή Χατσατούροβα (57κ.).

Στην Ελευθέρα θα αγωνιστούν οι αθλητές: Κύριλλος Μπινενμπάουμ (74κ.), Γιώργος Σαββουηλίδης (86κ.), Χρήστος Σαμαρτσίδης (97κ.), Γιάννης Καργιωτάκης (125κ.)

Στην Ελληνορωμαϊκή θα αγωνιστούν οι: Γιώργος Πρεβολαράκης (77κ.), Δημήτρης Παπαδόπουλος (82κ.), Δημήτρης Τσεκερίδης (87κ.) και Μιχάλης Ιωσηφίδης (97κ.)

Στην αποστολή βρίσκονται οι προπονητές: Μόισεν Παριγέι, Αμιράν Καρντάνοβ, Νίκος Αποστόλου και Ανδρέας Χριστοδουλάκης. Στη Ρουμανία θα ταξιδέψουν και οι διεθνείς διαιτητές Χρήστος Λιάκος και Αναστασία Μιγκιπή.