Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων – Νεανίδων μονοπωλεί το ενδιαφέρον αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας θα αγωνιστούν στο Ζεφύρι και θα διεκδικήσουν τους τίτλους της χρονιάς. Ταυτόχρονα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα σηματοδοτεί την αυλαία των εσωτερικών διοργανώσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

Στο Ζεφύρι θα αγωνιστούν περίπου 250 αθλητές και αθλήτριες και θα διεξαχθούν και τα τρία στιλ. Το Σάββατο το πρωί θα γίνει η ζύγιση της ελληνορωμαϊκής Πάλης και στις 13:00 θα ξεκινήσουν οι αγώνες. Την Κυριακή θα γίνει η ελευθέρα και η γυναικεία Πάλη.

Το 2019 αποτελεί Προολυμπιακή χρονιά και οι στόχοι όλων των αθλητών είναι υψηλοί. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα αγωνιστούν αθλητές και αθλήτριες που μας έχουν φέρει διεθνείς επιτυχίες και η διοργάνωση χαίρει μεγάλης σημασίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι το «χρυσό» παιδί της ελληνικής Πάλης Γιώργος Πιλίδης θα διακόψει την προετοιμασία του στο εξωτερικό και αναμένεται το Σάββατο στην Ελλάδα, προκειμένου να αγωνιστεί την Κυριακή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.