Η ελληνική Πάλη ακόμη πιο ισχυρή στην ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή! Πριν λίγους μήνες η ολομέλεια της ΕΟΕ αποφάσισε τη δημιουργία για πρώτη φορά, της Επιτροπής Ολυμπιακών Περιφερειών.
Ο βασικός σκοπός της Επιτροπής Ολυμπιακών Περιφερειών είναι η διασύνδεση του Ολυμπιακού Κινήματος με τις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας, ενισχύοντας την ανάπτυξη του αθλητισμού, των Ομοσπονδιών και των αθλητών τους.
Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και αναπληρωματικό μέλος της ΕΟΕ Δημήτρης Τραμπάκουλας εκλέχθηκε ομόφωνα από την ολομέλεια της ΕΟΕ μέλος αυτής της νεοσύστατης Επιτροπής και ταυτόχρονα αποδεικνύει έμπρακτα το ισχυρό αποτύπωμα της Παλης στην Ολυμπιακή Επιτροπή.
H κύρια αρχή της λειτουργίας της Επιτροπής Ολυμπιακών Περιφερειών είναι να υπογραφούν μνημόνια συνεργασίας με όλες τις περιφέρειες της Χώρας μας. Το κάθε μνημόνιο θα περιγράφει ένα πλαίσιο στήριξης της Περιφέρειας προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τις ανάγκες των ομοσπονδιών και των αθλητών τους.
Ο Δημήτρης Τραμπάκουλας για την ανάληψη αυτής της σημαντικής θέσης τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα, αλλά και το άθλημα μας να είμαι μέλος της Επιτροπής Ολυμπιακών Περιφερειών. Σκοπός της Επιτροπής, είναι να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι ομοσπονδίες, τα σωματεία και οι αθλητές τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ολομέλεια της ΕΟΕ για την εκλογή μου και να συγχαρώ τον πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής Ισίδωρο Κούβελο για την καινοτόμα ιδέα του που είμαι βέβαιος ότι θα έχει άμεσα αποτελέσματα προς όφελος του Ελληνικού αθλητισμού».