Ασταμάτητη ήταν η Μαρία Πρεβολαράκη στο φημισμένο Διεθνές Τουρνουά Πάλης Ανδρών – Γυναικών της Βουλγαρίας «Νταν Κόλοφ – Νικόλα Πετρόφ».

Η «Κυρία της Ελληνικής Πάλης» ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο 2022, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο αποδεικνύοντας πως ήταν είναι και θα είναι μία από τις καλύτερες αθλήτριες στην κατηγορία των 53 κιλών.

Η Μαρία Πρεβολαράκη στην πρώτη της συμμετοχή σε τουρνουά στο νέο έτος, έδειξε πως επέστρεψε για τα καλά στην αγωνιστική δράση, αφήνοντας πίσω της τον τραυματισμό και το χειρουργείο που έκανε στο γόνατο, κερδίζοντας στη γειτονική χώρα εκτός από το χρυσό μετάλλιο και τη διάκριση της καλύτερης αθλήτριας του τουρνουά.

Στον τελικό νίκησε την Σουηδέζα Μπέργκμαν με 4-1 και σήκωσε για μία ακόμα φορά στο ψηλότερο σημείο την ελληνική σημαία και έκανε τον εθνικό ύμνο να ακουστεί.

Στον πρώτο γύρο η Πρεβολαράκη επικράτησε με τεχνική υπεροχή της Μολδαβής Σαμόιλ, ενώ στον ημιτελικό με 4-1 προσπέρασε και το εμπόδιο της Ντένες από την Ουγγαρία. Στο τρίτο ματς η «Κυρία της Ελληνικής Πάλης» επικράτησε της Μπλάιβας από την Γερμανία με 10-0 και έτσι οδηγήθηκε στον αγώνα του χρυσού μεταλλίου.