Απόλυτα ικανοποιημένος από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων έμεινε ο Ολυμπιονίκης της Πάλης Κωνσταντίνος Θάνος. Χαρακτήρισε τη διοργάνωση άκρως επιτυχημένη, ενώ αποκάλυψε ότι σκέφτεται να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023

 

«Πρέπει να πω ότι ήταν μία εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ελληνική ομοσπονδία πάλης. Oλες τις συμμετέχουσες χώρες αθλητές και συνοδοί έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη χώρα μας. Αυτό σημαίνει πως αυτοί οι άνθρωποι θα διαφημίσουν τη χώρα μας ως τουριστικό προορισμό. Αγωνιστικά πήγαμε εξαιρετικά καλά με τα τρία μετάλλια στην ελεύθερα και τα τρία μετάλλια στην ελληνορωμαϊκή. Σύνολο έξι μετάλλια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πιστεύω ότι ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα» τόνισε αρχικά ο Κώστας Θάνος και πρόσθεσε.

«Σίγουρα τα δύο τελευταία χρόνια με την πανδημία έχουν δημιουργηθεί πάρα πολύ αντίξοες συνθήκες γενικά για τον αθλητισμό σε όλο τον κόσμο. Το ότι κατάφερε η ελληνική ομοσπονδία της πάλης να διοργανώσει αυτό το παγκόσμιο με τόσο μεγάλη επιτυχία και τόσο μεγάλη συμμετοχή για τα δεδομένα της εποχής με πάνω από 700 αθλητές και συνοδούς, δηλαδή 800-900 άτομα να έρθουν στη χώρα μας για να μείνουν, σημαίνει ότι η διοργάνωση ήταν επιτυχημένη και εξαιρετική. Η παγκόσμια ομοσπονδία πάλης από ότι ενημερώθηκα και από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τον Πρόεδρο τον κύριο Λεωνάκη, ανέθεσε στην Ελλάδα και στην ομοσπονδία και την διοργάνωση των βετεράνων του 2023. Σίγουρα είναι μία μεγάλη επιτυχία για το άθλημα και για τη χώρα μας. Είμαστε μία χώρα που κάνει πολύ εξαιρετικές διοργανώσεις και τέτοιες χρειάζεται να έρχονται και για την ανάπτυξη του αθλητισμού αλλά και για την ανάπτυξη του αθλήματος».
Ο Ολυμπιονίκης της Πάλης αποκάλυψε ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων που θα γίνει στην Ελλάδα το 2023: «Η αλήθεια είναι ότι κάθε αθλητής που στο παρελθόν έκανε πρωταθλητισμό δεν σταματάει ποτέ να και η φλόγα μέσα του. Εβλεπα όλα τα παιδιά και πολλούς από τους παλιούς μου συναθλητές που αγωνίζονταν και ζήλευα. Θα το δούμε στο μέλλον, αν μπορέσω και προετοιμαστώ, μία φορά σκέφτομαι να το κάνω».