Εντυπωσιασμένος από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων έμεινε ο Ισίδωρος Κούβελος. Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις από τη μεγάλη διοργάνωση που διεξάγεται στο Λουτράκι και συνεχάρη την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης για την άψογη διοργάνωση

«Αυτό που έχω να πω με μία λέξη είναι εντυπωσιακή. Είναι κάτι που ειδικά στην μετά covid εποχή αυτή η τεράστια συμμετοχή αθλητών από όλον τον κόσμο, η συμμετοχή του κόσμου, της ομοσπονδία δείχνει μια πάρα πολύ επιτυχημένη διοργάνωση. Έμεινα κατάπληκτος. Δεν περίμενα να δω κάτι τέτοιο. Μπράβο, μπράβο, μπράβο», τόνισε αρχικά ο Ισίδωρος Κούβελος.

Για το πόσο σημαντικό είναι που γίνονται τόσο μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας είπε:

«Είναι σημαντικό όχι μόνο για τον ελληνικό αθλητισμό, είναι σημαντικό για την χώρα, για τον αθλητικό τουρισμό που στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες και είναι ένα έναυσμα στα παιδιά να έρθουν κοντά στον αθλητισμό».

Για την ανακαίνιση της Ακαδημίας:

«Ηταν  ένα όραμα χρόνων. Δεν ήταν τόσο η ανακαίνιση της Ακαδημίας όσο το να μπει σε μια νέα εποχή η Ακαδημία. Να έρθουν όλοι όσοι έχουν σχέση με τον Ολυμπισμό στην Αρχαία Ολυμπία. Σε αυτό το στοίχημα πατήσαμε κι έγινε η ανακαίνιση για να μπει σε μια νέα εποχή και να γίνει πραγματικά και ουσιαστικά το παγκόσμιο κέντρο της Ολυμπιακής εκπαίδευσης»

Για τον επόμενό του στόχο στην Ακαδημία:

«Τώρα είναι το στοίχημα να έρθουν άπαντες στην  Αρχαία Ολυμπία. Το να γίνει καταρχάς αυτάρκης η Ακαδημία οικονομικά και βνα γίνει πραγματικότητα μέχρι το 28, στις δύο τετραετίες, να έρθουν οι παράγοντες, τα μέλη, προπονητές, αθλητές και στο δεύτερο σκέλος να έρθουν και οι χορηγοί».