Με ιδιαίτερα ένθερμο τρόπο υποδέχτηκαν την απόφαση της ελληνικής ομοσπονδίας Πάλης να μοιράσει 39.000 ευρώ στους πρωταθλητές που έφεραν διεθνή επιτυχία το 2017-18.

Ο ασημένιος Παγκόσμιος πρωταθλητής Παίδων Γιώργος Κουγιουμτσίδης, που έλαβε 3.500€ και ο ομοσπονδιακός προπονητής Θέμη Ιακωβίδης επικρότησαν την απόφαση της ομοσπονδίας. «Είμαι ευχαριστημένος που η ομοσπονδία έδωσε τα πριμ και έδειξε ότι στηρίζει όλους τους αθλητές. Εύχομαι να συνεχίζει να στηρίζει και στο μέλλον, γιατί μέσα από τέτοιες κινήσεις έρχονται περισσότεροι αθλητές στην Πάλη και αναπτύσσεται το άθλημα», δήλωσε π Γιώργος Κουγιουμτσίδης.

Από τη μεριά του ο Θέμης Ιακωβίδης σχολίασε: «Ηταν μεγάλη έκπληξη και χαρά για τα παιδιά. Ηταν ένα μεγάλο βήμα προς τα μπρος. Ήταν ένα μεγάλο κίνητρο για τους αθλητές και εύχομαι η ομοσπονδία να κάνει ανάλογες κινήσεις. Χαίρομαι που βρήκαμε τρόπο, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία, να στηρίξει αυτά τα παιδιά. Είναι μια απόφαση που θα κρατήσει αρκετούς αθλητές στην Πάλη, μιας και τους δίνει μεγάλα κίνητρα. Ειδικά φέτος που είναι μια προολυμπιακή χρονιά» κατέληξε ο Θέμης Ιακωβίδης.