Στην 7η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία των 79κ. βρίσκεται το «φαινόμενο» της ελληνικής Πάλης. Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης έχει αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι το «Next Big Thing» και οι εξαιρετικές του εμφανίσεις επιβραβεύονται και από την κατάταξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης.

Η νέα διάκριση του Κουγιουμτσίδη αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι είναι πολύ αξιόλογος αθλητής κι έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Το 2021 ήταν μία χρονιά γεμάτη διακρίσεις για τον Ελληνα πρωταθλητή, καθώς είχε κατακτήσει το Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων, το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23, ενώ είχε έρθει 7ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών. Παράλληλα ο Κουγιουμτσίδης πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στα προολυμπιακά τουρνουά κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στη Βουδαπέστη και «άγγιξε» την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που βρίσκομαι στην 7η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης της κατηγορίας μου. Το γεγονός αυτό μου δίνει μεγαλύτερη όρεξη και διάθεση να δουλέψω. Εϊναι μία μεγάλη ψυχολογική τόνωση για μένα για τις πολλές υποχρεώσεις που ακολουθούν», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά: «Είναι αρχή της αγωνιστικής χρονιάς και η δίψα είναι μεγάλη. Ανυπομονώ για τις μεγάλες διοργανώσεις που έπονται. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους Ελληνες αθλητές να έχουν υγεία και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους».
Το 2021 ήταν μία χρονιά με πάρα πολλές επιτυχίες για την ελληνική Πάλη, αλλά πέραν του Κουγιουμτσίδη δεν υπάρχει άλλος Ελληνας αθλητής στους κορυφαίους της Παγκόσμιας κατάταξης