Στο Παγκόσμιο Κύπελλο ομάδων, που θα διεξαχθεί στο Κόραλβιλ της Αϊόβα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής θα αγωνιστεί η Μαρία Πρεβολαράκη. Η «Κυρία» της ελληνικής πάλης κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου και με τη νέα διάκριση θα ολοκληρώσει μία πολύ καλή σεζόν που περιλαμβάνει το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το χρυσό στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ομάδων θα διεξαχθεί στις 10 και 11 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μία διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, που εκτός από διοργανώτρια χώρα έχουν και τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας. Ακόμα συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες με βάση τη βαθμολογία στο τελευταίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες ανάλογες διοργανώσεις είναι η δημιουργία της Μικτής Κόσμου με την οποία θα αγωνιστεί η Μαρία Πρεβολαράκη. Η Μικτή επί της ουσίας θα πάρει τη θέση της Ρωσίας, καθώς η υπερδύναμη της πάλης είναι αποκλεισμένη από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Να σημειωθεί ότι η Πρεβολαράκη κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 53 κιλά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σερβίας. Η «χρυσή» Ντόμινικ Πάρις θα αγωνιστεί με την ομάδα των ΗΠΑ, ενώ η «ασημένια» Μπατκουγιαγκίν Κουλάν θα ενσωματωθεί στην ομάδα της Μογγολίας.