Με στόχο την επιβράβευση των παλαιστών που συμμετέχουν σε τουρνουά της σειράς κατάταξης, η Παγκόσμια Ομοσπονδία της Πάλης ανακοίνωσε ότι θα δίνει χρηματικό έπαθλο στους νικητές των μεταλλίων σε όλες τις κατηγορίες βάρους με συνολικό χρηματικό έπαθλο 390.000 ευρώ.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως θα δίνει χρηματικό έπαθλο στους κορυφαίους αθλητές της κάθε κατηγορίας σε ελληνορωμαϊκή, ελευθέρα και πάλη γυναικών. σε τουρνουά Ranking Series. Την ώρα που οι συμμετοχές αυξάνονται ραγδαία, το χρηματικό έπαθλο αναμένεται να είναι καταλύτης για να αυξηθούν περαιτέρω.

Οι νικητές των χρυσών μεταλλίων στα τέσσερα τουρνουά της σειράς κατάταξης το 2023 θα λάβουν 1500 ευρώ με τους ασημένιους να παίρνουν 750 ευρώ. Οι δύο χάλκινοι θα λάβουν από 500 ευρώ.

Αυτό το χρηματικό έπαθλο θα απονεμηθεί στο Zagreb Open, το πρώτο τουρνουά Ranking Series της χρονιάς που ξεκινά την 1η Φεβρουαρίου.

Το Προεδρείο ενέκρινε επίσης ένα συνολικό χρηματικό έπαθλο 150.000 ευρώ για τον Καλύτερο Παλαιστή της Χρονιάς. Το βραβείο απονέμεται σε 30 παλαιστές,  (κάθε νικητής τριών στυλ), στο τέλος της χρονιάς.

Αυτό το βραβείο βασίζεται στους βαθμούς κατάταξης που συγκεντρώθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στα ηπειρωτικά πρωταθλήματα και στις τέσσερις διοργανώσεις της σειράς κατάταξης.