Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Πάλης, η οποία «αποχαιρετά» τον Δημήτρη Μωραΐτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με την πιο λαμπρή περίοδο της ιστορίας του παλαιστικού τμήματος του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου και την δημιουργία μαζί με τον αείμνηστο Νικόλαο Παλάσκα μιας Πρωταθλήτριας ομάδας στην κατηγορία των Ανδρών 1988 – 1997 και 3 φορές κυπελλούχων Ελλάδος 1996-1998.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1940 στην ηλικία των 17 ετών εντάχθηκε στο τμήμα πάλης του Βυζαντινού Α.Ο. και 2 χρόνια αργότερα αναδεικνύεται πρωταθλητής Ελλάδος. Το 1962 παντρεύεται την Καλλιόπη και αποκτούν τον Κωνσταντίνο ο οποίος αργότερα ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του και την Ελένη.
Ένας σοβαρός τραυματισμός τον αναγκάζει να σταματήσει πρόωρα την πάλη και λίγα χρόνια αργότερα αναλαμβάνει προπονητής στον Βυζαντινό Α.Ο.

Ως προπονητής στη γύμνασε εκατοντάδες αθλητές και ανέδειξε δεκάδες πρωταθλητές, ανάμεσα τους ξεχωρίζουν οι Ολυμπιονίκες Γιώργος και Παναγιώτης Ποικιλίδης, οι πρωταθλητές Ευρώπης Αναστάσιος Σοφιανίδης και Αριστείδης Ρουμπινιάν, οι Μεσογειονίκες Δημήτριος Τσεκερίδης και Αναγνώστης Λυκίδης.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου, το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 12:15.

Το ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.