Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με προσωπική επιστολή που απέστειλε στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης  ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ για τη συνεισφορά  που είχαν κατά την περίοδο της δημόσιας διαβούλευσης, όσο και κατά τη συνολική διάρκεια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, στην ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου.

Η ΕΛΟΠ είχε καταθέσει μια σειρά προτάσεων δείχνοντας εμπράκτως την στήριξη στον νέο αθλητικό νόμο.

Ο πρόεδρος της ΕΛΟΠ Στεργιος Λεωνακης με αφορμή το ευχαριστήριο μήνυμα του Λευτέρη Αυγενάκη δήλωσε: ” Η ΕΛΟΠ από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει ότι βρίσκεται στο πλευρό οποιουδήποτε θέλει να εκσυγχρονίσει τον ελληνικό αθλητισμό και με τις προτάσεις μας προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε στον νέο αθλητικό νόμο. Αξίζουν συγχαρητήρια στον υφυπουργό  Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την αποφασιστικότητα και το σθένος του να επιφέρει μεταρρυθμίσεις ανανέωσης και εκσυγχρονισμού στον ελληνικό αθλητισμό.

Το ΔΣ της Ελληνικης Ομοσπονδίας Πάλης θεωρεί χρέος του να συμμετέχει στις οποίες διαδικασίες απαιτούνται, έτσι ώστε να βελτιώνεται συνεχώς το νομοθετικό πλαίσιο προς όφελος των πρωταγωνιστών που είναι οι αθλητές, οι προπονητές και τα σωματεία”, τόνισε ο Στεργιος Λεωνακης.

Ακολουθεί η επιστολή του Λευτέρη Αυγενάκη

Σας ευχαριστώ θερμά για την πολύτιμη συνεισφορά σας, τόσο κατά την περίοδο της δημόσιας διαβούλευσης, όσο και κατά τη συνολική διάρκεια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας.

Με τη συμβολή σας, γίνεται πραγματικότητα μια τομή για το αθλητικό τοπίο που για πολλά χρόνια ήταν ζητούμενο.

Από σήμερα αλλάζει η σελίδα στον ελληνικό αθλητισμό.

Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι θα αναπτύξουμε ακόμα πιο στενή συνεργασία, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε περισσότερο οξυγόνο στον αθλητισμό και στους πρωταγωνιστές του.