Το Σάββατο (17/6) ολοκληρώνεται η δράση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U17 με τη συμμετοχή των αθλητών στην δεύτερη ημέρα της ελευθέρας πάλης. Τέσσερις αθλητές ολοκληρώνουν το παζλ των ελληνικών συμμετοχών.

Στα 51 κιλά ο Αντώνης Λυκούδης κληρώθηκε απευθείας στην φάση των «16», όπου θα αντιμετωπίσει τον Ούγγρο Κάρολι Μπάραθ, ενώ στα προκριματικά των 60 κιλών ο Φίλιππος Ψωμάς θα κοντραριστεί με τον Αρτσιόμ Χοϊνασβίλι, που κατάγεται από τη Ρωσία.

Στα προκριματικά των 71 κιλών ο Αβραάμ Μουστόπουλος θα αντιμετωπίσει τον Λούις Άλαν Τόμας Κοστέλο από την Μεγάλη Βρετανία, ενώ στα 92 κιλά Νίκος Καραβάνος θα παίξει απέναντι στον Μπένσε Βέρες από την Ουγγαρία.

Την Παρασκευή (16/6) στα 55 κιλά της Ελευθέρας ο Αΐκ Καζαριάν έχασε με τεχνική υπέροχη από τον Τούρκο Ζαντέ, ενώ στα 65 κιλά ο μεγάλη μάχη έδωσε ο Βασίλης Κεσιδης, ο οποίος τελικά ηττήθηκε με 8-6. Ο Έλληνας πρωταθλητής αν και προηγήθηκε με 4-0 δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καμπαγιέου που κατάγεται από την Ρωσία.

Τέλος, στα 80 κιλά σε ένα ματς με πολλές ανατροπές ο Θεόφιλος Κεσίδης ηττήθηκε με πτώση από τον Γερμανό Σλέγκελ. Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-0. Προηγήθηκε με 11-8, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε.