Με 17 αθλητές και αθλήτριες και πολλά όνειρα για διάκριση ταξιδεύει η ελληνική αποστολή στη Ρουμανία εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Πάλης Παίδων που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι από τις 11 μέχρι και τις 20 Ιουνίου.

Οι Έλληνες πρωταθλητές μετά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στα Κάτω Πορόια Σερρών κέρδισαν τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό, ενώ έχοντας λάβει συμμετοχή τόσο στο Καμπ Προετοιμασίας στο Λουτράκι, όσο και σε δύο διεθνή τουρνουά στη Ρουμανία, θα παλέψουν υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Αναλυτικά στο Ευρωπαϊκό U17 του «Παρισίου των Βαλκανίων» θα αγωνιστούν:

Στην Ελληνορωμαϊκή: Βασίλειος-Ραφαήλ Παπαγεωργίου (51κ.), Αρίωνας Κολιτσόπουλος (65κ.), Γεώργιος Αθανασίου (71κ.),  Ελευθέριος Παππάς (80κ.), Νικόλαος Γιαγκουνίδης (92κ.) και Δημήτριος Θάνος (110κ.).

Στην Ελευθέρα: Παύλος Κορωνίδης (55κ.), Φίλιππος Ψωμάς (60κ.), Ηλίας-Ραφαήλ Καρνάβας (65κ.), Θεοχάρης Κουγιουμτσίδης (71κ.), Άγγελος Αποστολίδης (80κ.) και Λάζαρος Κυριακίδης.

Τέλος στην πάλη Γυναικών: Ελπίδα Κουτέλη (53κ.), Αγάπη Αμπελίδου (57κ.), Ευαγγελία Τρανού (61κ.), Δροσούλα Τζιανακοπούλου (65κ.) και Νικολέτα Μπάρμπα (69κ.).

Την ελληνική αποστολή θα συνοδεύσουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Νικόλαος Παπαγεωργίου, Αλέξιος Κολιτσόπουλος, Χαράλαμπος Κεσανίδης και Μόισεν Παριναέι, όπως και ο συνοδός Ιωάννης Μπάρμπας.

Τέλος η Ελλάδα θα έχει εκπροσώπηση και στην διαιτησία, καθώς στο Ευρωπαϊκό του Βουκουρεστίου έχει κληθεί η Παυλίνα Γεωργίου.