Στην Αρχαία Ολυμπία βρέθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Στέργιος Λεωνάκης και ο αντιπρόεδρος Ιωάννης Μπάρμπας. Αμφότεροι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά μέρος της προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων και Κορασίδων σε όλα τα στυλ και να μιλήσουν με τους Ολυμπιονίκες, αλλά και τους ομοσπονδιακούς προπονητές που βρίσκονται στην προετοιμασία.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες βρίσκονται από τις 23 του Οκτωβρίου στην Αρχαία Ολυμπία και βάζουν τις βάσεις για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που θα γίνει το Δεκέμβριο στο Βελιγράδι, τα δύο προολυμπιακά τουρνουά, καθώς και τις διεθνείς διοργανώσεις που ακολουθούν.

Ο πρόεδρος της ΕΛΟΠ αναφερόμενος στο καμπ προετοιμασία τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι κοντά στους αθλητές μας, αλλά και τους προπονητές εδώ στην Αρχαία Ολυμπία. Σε ιδιαίτερες δύσκολες στιγμές η Ελληνική Ομοσπονδία προσπάθησε να συγκεντρώσει τους αθλητές των εθνικών ομάδων και να πραγματοποιήσουν υψηλού επιπέδου προπονήσεις», τόνισε αρχικά ο Στέργιος Λεωνάκης και πρόσθεσε:

«Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τα παιδιά, αλλά και τους προπονητές. Είδα στα μάτια τους τη δίψα για δουλειά και αγώνες. Η διακοπή λόγω του κορονοϊού έδωσε επιπρόσθετα κίνητρα στους αθλητές κι ελπίζουμε να διεκδικήσουν τους σημαντικούς στόχους της χρονιάς. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που στην προετοιμασία βρίσκεται η Μαρία Πρεβολαράκη, που είναι πραγματικά ένα κόσμημα για το άθλημά μας, αλλά και για τον ελληνικό αθλητισμό. Με την παρουσία της εμπνέει τους νέους αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν. Παράλληλα μας χαροποιεί και η παρουσία του Γιώργου Πιλίδη, ο οποίος μετά το σοβαρό τραυματισμό του επέστρεψε και δείχνει ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές να πετύχουν τους στόχους τους και πάνω από όλα να έχουν υγεία».