Τις εντυπώσεις κέρδισε το Oghistos Cup 2023 που διεξήχθη στην Λάρισα. Το αναπτυξιακό τουρνουά είχε πολύ μεγάλη απήχηση, τιμήθηκαν οι παλιές δόξες της Πάλης και ταυτόχρονα έδωσαν την ευκαιρία σε αθλητές της χώρας μας, αλλά και της Βουλγαρίας να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες.

Το κύπελλο έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερα από 300 παιδιά να αγωνιστούν και να δώσουν πολλά παιχνίδια.  Οι αγώνες που έγιναν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης συνδιοργάνωσαν οι Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Κιλελέρ και η ΠΑΑΕΠ Ογχηστος.

Τους αγώνες παρακολούθησαν οι βουλευτές του Νομού Λάρισας κ. Κέλλας Χρήστος και Λιακούλη Ευαγγελία, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός Κώστας και ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Καλαμπάκας Κωνσταντίνος.
Τον Δήμο Κιλελέρ εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Χατζούλης Αχιλλέας καθώς και οι Αντιδήμαρχοι κ. Κουκούτσης Ιωάννης , Φιλιππούλης Κώστας , Τσινούλης Τριαντάφυλλος , Χατζούλης Χρήστος και οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων Πλατυκάμπου , Γλαύκης και Γαλήνης κύριοι Νταλαμπύρας Γρηγόρης , Φροξυλιάς Ιωάννης και Κατσικάρης Κωνσταντίνος, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Καπετάνος Χρήστος και ο πολιτευτής κ. Παλιοβάιος Αθανάσιος.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, αλλά έστειλε το δικό του μήνυμα.
«Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας να παρεβρεθώ στο 1ο Παιδικό Τουρνουά Πάλης «OGHISTOS CUP”. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να βρίσκομαι μαζί σας.

Η πάλη αποτελεί ένα άθλημα με σπουδαία παράδοση στη χώρα μας και το οποίο μας έχει κάνει πολλάκις περήφανους. Αναδεικνύει τη σωματική και πνευματική δύναμη και φέρνει τους αθλητές και τις αθλήτριες σε θέση να δοκιμάζουν τα όριά τους και να τα ξεπερνούν.

Στο Υφυπουργείο Αθλητισμού εργαζόμαστε συστηματικά με σκοπό να προσελκύσουμε πολλές διοργανώσεις μικρής και μεσαίας κλίμακας και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα επιτρέψουν την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στη χώρα μας. Η δική σας συμβολή είναι σημαντική και απαραίτητη.

Πολλά μπράβο για την υλοποίηση του Τουρνουά. Είμαι βέβαιος πως θα αποτελέσει μόνιμη προσθήκη στο αθλητικό καλεντάρι. Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες!»

Η ΕΛΟΠ βράβευσε την Περιφέρεια Θεσσαλίας τον Δήμο Κιλελέρ και τον Ογχηστο, καθώς και την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια  Κατερίνα Πιτσιάβα και τον προπονητή της Χαρίλαο Χονδρονάσιο και τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Αποστόλου Θωμα για την προσφορά τους στο άθλημα
Από την πλευρά του ο τοπικός σύλλογος ΠΑΑΕΠ ΟΓΧΗΣΤΟΣ βράβευσε τους δύο σύγχρονους Ολυμπιονίκες Αμιράν Καρντάνωφ (ΣΙΔΝΕΥ 2000), Αρτιόμ Κιουρεγκιάν ( ΑΘΗΝΑ 2004 ), καθώς και τους Στουκογιώργο Γεώργιο  και Αντώνη Λιάνο