Με δύο μετάλλια στις αποσκευές επέστρεψε η ελληνική αποστολή από το διεθνές τουρνουά Ελληνορωμαίκής Εφήβων που πραγματοποιήθηκε στη Γεωργία. Ο Νίκος Ντούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και ο Ηλίας Παγκαλίδης το χάλκινο σε μία διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου.

Στα 130κ. ο Νίκος Ντούνιας ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Στην πορεία του για το χρυσό νίκησε με τεχνική πτώση τους Γιουσουμόφ (Αζερμπαϊτζάν) και Σιμονιάν (Αρμενία), ενώ εγκατέλειψε τραυματίας ο Μπαρμπακάτζε (Γεωργία) σε ένα σημείο όπου ο Ελληνας πρωταθλητής ήταν 6-0 μπροστά στο σκορ.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Ηλίας Παγκαλίδης στα 82κ. Αρχικά επικράτησε με πτώση του Τόγκαν (Τουρκία), αλλά ηττήθηκε από τον Ορουζαντεχ (Ιραν) με 6-2. Στον αγώνα για την τρίτη θέση επικράτησε με 12-9 του Σαρικσιάν (Αρμενία). Στα 87κ. ο Γιάννης Ξυνόπουλος έφτασε κοντά στο μετάλλιο, αλλά κατέλαβε την 5η θέση.

Στα 67κ. ο Λεωνίδας Τσαμπισβίλι ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από τον Σοτάτζε (Γεωργία). Στα 60κ. ο Κυριάκος Ζουρνατσίδης έχασε από τον Ρεζανεσχάντ (Ιράν), ενώ στα 97κ. ο Αποστολης Τσιόβολος ηττήθηκε από τον Αζέρο Αμπιγέτ. Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Γιάννης Παγκαλίδης και Χρήστος Κατσαρος, ενώ στη διοργάνωση συμμετείχε ο διαιτητής Γιώργος Μουστακίδης