Ακόμα μια σπουδαία επιτυχία στη μεγάλη καριέρα της πέτυχε Μαρίας Πρεβολαράκη. Η Κυρία της Ελληνικής Πάλης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης που διεξάγεται στην Πολωνία.

Η Πρεβολαράκη στον τελικό ηττήθηκε από τη Ρωσίδα Κοροσάβτσεβα με 7-0 και φόρεσε στο στήθος το ασημένιο μετάλλιο.Το κακό ξεκίνημα δεν της έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο, μιας και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με 4-0.

Αυτός ήταν ο τρίτος τελικός της κορυφαίας ελληνίδας σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και δείχνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι είναι έτοιμοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Πρεβολαράκη ήταν εμφανώς συγκινημένη στο βάθρο όταν παρέλαβε το μετάλλιό της. Η διάκριση αυτή είναι το καλύτερο επιστέγασμα των προσπαθειών της.Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές αποκλείστηκαν και οι τρεις παλαιστές.

Ο Γιώργος Πρεβολαράκης στα 77κ. έχασε με 3-1 από τον Κροάτη Καμενιάσεβιτς. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στα 87κ. ηττήθηκε με 4-2 από τον Αυστριακό Βάγκνερ, ενώ ο Αλέξανδρος Παπαδάτος έχασε από τον Ρουμάνο Αλεξουτς με τεχνική υπεροχή.