Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο της Ζωφριάς, μονοπωλεί το ενδιαφέρον της ελληνικής Πάλης.

Η αγωνιστική δραστηριότητα της ΕΛΟΠ συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και σειρά παίρνει η μεγάλη ηλικιακή κατηγορία. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και οι φίλοι της Πάλης περιμένουν να δουν σπουδαίους και ανταγωνιστικούς Αγώνες.
Συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή και τα τρία στιλ περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες. Το Σάββατο στις 13:00 θα αρχίσει η Ελληνορωμαϊκή, ενώ την ίδια ώρα την Κυριακή θα αγωνιστούν οι αθλητές της ελευθέρας και της γυναικείας Πάλης.
Εκτός από τους τίτλους της χρονιάς θα συγκροτηθούν και οι εθνικές ομάδες. Από τη διοργάνωση θα λείψουν όπως είναι φυσικό οι Μαρία Πρεβολαράκη και Γιώργος Πιλίδης που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η ΕΛΟΠ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια των αθλητών, προπονητών και διαιτητών.
Οι δύο μέρες του Πανελληνίου πρωταθλήματος θα καλυφθούν ζωντανά και θα μπορέσετε να τα παρακολουθήσετε στο παρακάτω λινκ.

MAT A

MAT B