Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Σύμφωνα με τις διατάξεις τον ν. 4908/11.03.2022 και 5025/24.02.2023,αλλά και τον εγκεκριμένο κανονισμό εγγραφών/μεταγραφών της Ομοσπονδίας η ανανέωση  των δελτίων αθλητικής ιδιότητας των αθλητών/τριών γίνεται  από τούδε και στο εξής υποχρεωτική ετησίως.

 

Η διαδικασία ανανέωσης των αθλητικών δελτίων θα γίνει ως εξής:

 

  1. θα σας σταλεί στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο κατάσταση με τους αθλητές/τριες του συλλόγου σας, όπως τηρείται στο μητρώο μας από το εμαιλ : [email protected]

 

  1. Παρακαλούμε για την επικαιροποίηση-συμπλήρωση των στοιχείων των εν ενεργεία αθλητών/τριών σας που επιθυμείτε την ανανέωση του δελτίου αθλητικής ιδιότητας και την αποστολή τους στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση από την οποία θα σας σταλεί.

 

  1. Παρατηρήσεις για την ορθή συμπλήρωση των στοιχείων:

Για την σωστή τήρηση όλων των στοιχείων θα πρέπει να συμπληρώσετε ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, αριθμό δελτίου και υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ του αθλητή/τριας. Προαιρετικά εμαιλ, διεύθυνση και τηλέφωνο.

  1. Μαζί με τα στοιχεία όλοι οι αθλητές/τριες θα πρέπει να στείλουν συμπληρωμένη τη φόρμα συγκατάθεσης προστασίας προσωπικών δεδομένων, η οποία θα σας αποσταλεί με την λίστα των αθλητών σας.

Σημείωση: Σωματεία τα οποία δεν θα αποστείλουν τα παραπάνω στοιχεία  για την ανανέωση των αθλητικών δελτίων, οι αθλητές/τριές του δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε καμία αγωνιστική εκδήλωση της Ομοσπονδίας για το έτος 2023.

Για το ΔΣ

Ο Γενικός Γραμματέας

 

Γεώργιος Λαβασίδης