Το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης που διεξάγεται στο Βουκουρέστι κατέκτησε η Μαρία Πρεβολαράκη.
Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια πέτυχε μία σπουδαία ανατροπή και ανέβηκε στο βάθρο των 53κ. ακόμα μιας μεγάλης διοργάνωσης. Στον αθλητισμό τα πράγματα μπορεί να μην κυλήσουν όπως θες, μπορεί να βρεθείς με την πλάτη στον τοίχο, αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσεις.

Η Πρεβολαράκη βρέθηκε πίσω στο σκορ με 11-2 (σ.σ. έναν πόντο κι έχανε το ματς) από την Μαλίσεβα, με το ρολόι να δείχνει 40″ και βρήκε τη δύναμη να γυρίσει αυτό το παιχνίδι.

Με ατσάλινη θέληση και σε συνδυασμό το τεράστιο ταλέντο της νίκησε με πτώση την ανεξάρτητη αθλήτρια και πανηγύρισε δεόντως το πιο παλικαρίσιο μετάλλιο που έχει κατακτήσει στην πλούσια καριέρα της!

Το τέλος του αγώνα βρήκε την ελληνική αποστολή να πανηγυρίζει για αυτή την μεγάλη επιτυχία! Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν έδινε Ολυμπιακή πρόκριση, αλλά η Πρεβολαράκη έδειξε για μία ακόμη φορά ότι μπορεί να βρίσκεται στο Παρίσι 2024

Στα ρεπεσάζ ο Κουγιουμτσίδης

Η ελληνική αποστολή είναι σε ρυθμούς ενός ακόμα μεταλλίου. Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης θα διεκδικήσει αύριο το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 79κ. ελευθέρας. Το «φαινόμενο» της ελληνικής Πάλης θα αντιμετωπίσει στα ρεπεσάζ τον Μιχαλκεαν (Μολδαβια) κι αν νικήσει θα παλέψει με τον Κεντχατζε (Γεωργία) για το χάλκινο μετάλλιο!