Το χάλκινο μετάλλιο στα 53κ. στο διεθνές τουρνουά Πάλης που διεξήχθη στην Πολωνία κατέκτησε η Μαρία Πρεβολαράκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει Παγκοσμίου πρωταθλήματος, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχασε κανένα τεχνικό σημείο!

Στον πρώτο αγώνα η Κυρία της ελληνικής Πάλης νίκησε με 8-0 την Βιλαέσκουσα (ΗΠΑ) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Στα προημιτελικά αντιμετώπισε την Ζάσινα και το ισόπαλο 1-1 ευνόησε την αθλήτρια από την Πολωνία, όπου έφτασε έως τον τελικό.

Στα ρεπεσάζ η Πρεβολαράκη νίκησε με 11-1 την Κιπέρνς (Νορβηγία), ενώ στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο επικράτησε με 6-0 της Γουέντλ (Γερμανία)

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έμεινε ικανοποιημένη από την παρουσία της και δήλωσε: «Ηταν ένα πολύ δυνατό τεστ ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος.  Ήρθα για να δώσω αγώνες, να δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι και τι θα πρεπει να διορθώσω στην προετοιμασία μου έως το παγκόσμιο. Είμαι ικανοποιημένη από την εμφάνισή μου», τόνισε αρχικά η Πρεβολαράκη και στη συνέχεια μίλησε για το «μαύρο» 2019 που έχουν φύγει τρεις μεγάλες προσωπικότητες της ελληνικής πάλης. «Δυστυχώς αυτη η χρονιά ηταν μια μαυρη χρονιά για την ελληνική πάλη,  που έχασε σπουδαίους ανθρώπους. Όπως ο προπονητής μας και πατέρας μας Παναγιώτης Αρκουδέας,  ύστερα ο Χολιδης και τώρα ο Ποζιδης. Η προσπάθεια μας για τους Ολυμπιακούς Αγωνες του Τόκυο  θα ειναι αφιερωμένη στην μνήμη αυτών των σπουδαίων ανθρώπων».