Το εγκώμιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης έπλεξε ο Λευτέρης Αυγενάκης για την άρτια διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βετεράνων που διεξάγεται στο Λουτράκι. Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στάθηκε στις εξαιρετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει μέχρι σήμερα η διοργάνωση, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά και στους… μεταλλιούχους Εμζάριο Μπεντινίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Απόστολο Στάμου.

Στην ανάρτησή του στο Facebook  ο Λευτέρης Αυγενάκης έγραψε:

“Εξαιρετικές εντυπώσεις έχει αφήσει η διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης Βετεράνων στους παραπάνω από 1.000 συμμετέχοντες (αθλητές, προπονητές, διαιτητές, συνοδούς) από 50 χώρες και φυσικά στους θεατές στο κλειστό γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι.

Πολλαπλά τα οφέλη, από το μήνυμα της διά βίου άθλησης μέχρι την περαιτέρω διάδοση του αθλήματος και από τη σύνδεση του τουρισμού με τον αθλητισμό ως τα ποίκιλλα οφέλη –οικονομικά και προβολής- για την τοπική κοινωνία και την γύρω περιοχή.

Εξαιρετική και η ελληνική συγκομιδή μεταλλίων τις πρώτες δύο ημέρες με το χρυσό μετάλλιο του Εμζάριου Μπεντινίδη, το ασημένιο του Αβράαμ Παπαδόπουλου και το χάλκινο του Απόστολου Στάμου.

Μπράβο σε όλους τους αθλητές και τους διοργανωτές (Ομοσπονδία και Δήμαρχο Λουτρακίου, Γιώργο Γκιώνη).”