Η ελληνική Πάλη πανηγυρίζει για το… καμάρι της! Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης εξασφάλισε μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23 και θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο για 3η διαδοχική φορά.

Στο δρόμο των μεταλλίων και της μεγάλης διάκρισης και ο Αγγελος Κουκλάρης. Ο Ελληνας πρωταθλητής θα παλέψει αύριο για το χάλκινο μετάλλιο με τον Γεωργιανό Σουλεϊμάνσιβ

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης έδειξε με το καλημέρα ότι έχει… άγριες διαθέσεις! Εφτασε έως τον τελικό χωρίς να χάσει τεχνικό σημείο και ο μοναδικός πόντος που δέχθηκε ήταν από παρατήρηση.

Σε μία διοργάνωση που ήταν ένα τεστ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης πήρε άριστα και αύριο παλεύει για το χρυσό!

Ο Ελληνας πρωταθλητής νίκησε με τεχνική υπεροχή αρχικά τον Ιταλό Ραφαέλε και στη συνέχεια πάλι με διαφορά 10 πόντων επικράτησε του Πολωνού Πεντζίσκι. Στον ημιτελικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον ανεξάρτητο αθλητή Μπαλάιαν και νίκησε με 3-1.

Ο Αγγελος Κουκλάρης στάθηκε άτυχος στην κλήρωση και αντιμετώπισε τον Λέφτερ. Ο Γερναμός αθλητής έφτασε έως τον τελικό κι έδωσε την ευκαιρία στον Ελληνα πρωταθλητή να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο