Στα ρεπεσάζ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Πάλης στην κατηγορία των 86κ. που διεξάγεται στη Ρουμανία θα αγωνιστεί ο Γιώργος Σαββουηλίδης.

Ο Ελληνας παλαιστής βρέθηκε σε καλή μέρα, καθώς επικράτησε στον προκριματικό γύρο με 4-2 του Μικιταριάν (Αρμενία) και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Στους «16» αντιμετώπισε τον Βάλιεφ και ηττήθηκε με 3-1. Ο Ρώσος έφτασε με μεγάλη ευκολία στον τελικό και έστειλε τον Σαββουηλίδη στα ρεπεσάζ. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο ο Ελληνας πρωταθλητής «κόντραρε» τον Βάλιεφ και οι υπόλοιποι αντίπαλοι έχασαν με «κατεβασμένα» τα χέρια.

Στο πρώτο ρεπεσάζ θα αντιμετωπίσει τον Σαμπανάου (Λευκορωσία) και σε περίπτωση που κερδίσει θα αγωνιστεί απέναντι στον Αμινέ (Σαν Μαρίνο). Αν ο Σαββουηλίδης επικρατήσει και στο δεύτερο παιχνίδι θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Σουλεϊμάνοφ (Αζερμπαϊτζάν).

Στα 74κ. ο Κύριλλος Μπινενμπάουμ νίκησε τον Ισπανό Αλβάρες στον προκριματικό γύρο. Στους «16», όμως, ηττήθηκε από τον Νιρικάου (Λευκορωσία) και αποκλείστηκε.

Στα 97κ. ο Χρήστος Σαμαρτσίδης ηττήθηκε στον προκριματικό γύρο από τον Σιμεόνοφ (Βουλγαρία) και αποκλείστηκε. Τέλος στα 125κ. ο Γιάννης Καργιωτάκης στη φάση των «16» έχασε από τον Ουκρανό Κοτσιανίβσκι κι έμεινε εκτός συνέχειας.