Σε τροχιά μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων που διεξάγεται στη Ρώμη βρίσκονται οι Μιχάλης Ιωσηφίδης και Γιώργος Γκίρνης, οι οποίοι θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους αύριο στα ρεπεσάζ.

Στα 97κ. ο Ιωσηφίδης ξεκίνησε πολύ καλά και επικράτησε στους «16» με 3-1 του Αλισαχί (Βουλγαρία) και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισε το φαβορί για το χρυσό Σαργκσιάν και ηττήθηκε με τεχνική πτώση. Ο Ρώσος εφτασε στον τελικό κι έδωσε την ευκαιρία στον Ελληνα πρωταθλητή να αγωνιστεί στα ρεπεσάζ. Αύριο στον πρώτο αγώνα θα αντιμετωπίσει τον Κουτσισβίλι (Γεωργία) και σε περίπτωση που νικήσει θα αντιμετωπίσει τον Σαβολαϊνέν (Φιλανδία) για το χάλκινο μετάλλιο.

Στα 67κ. ο Γιώργος Γκίρνης στον πρώτο αγώνα αντιμετώπισε τον Λιαβόντσικ και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 6-5 έχασε τον αγώνα στις παρατηρήσεις. Ο Λευκορώσος θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο κι έστειλε τον Γκίρνη στα ρεπεσάζ. Ο Ελληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Ουκρανό Χρουσίν με στόχο να αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκίρνης ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία των Παίδων και παρόλα αυτά ήταν άκρως ανταγωνιστικός και στους Εφηβους.

Στα 55κ. ο Δημητρης Αλεξάνδρου έχασε στους «16» από τον Μπατελέ (Γαλλία) κι έμεινε εκτός συνέχειας.

Στα 60κ. ο Κυριάκος Ζουρατσίδης αποκλείστηκε από τον προκριματικό γύρο, καθώς ηττήθηκε από τον Νοβίτσκι (Πολωνία).

Στα 63κ. ο Δημήτρης Κουπλίδης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ιταλού Αμπάτσι κι αποκλείστηκε στον προκριματικό γύρο.

Στα 72κ. ο Γιώργος Σωτηριάδης έμεινε εκτός από τον Αλγκρεν (Σουηδία) και αποκλείστηκε.

Στα 77κ. η πορεία του Κωνσταντίνου Βάχλας σταμάτησε στον προκριματικό γύρο, καθώς έχασε από τον Ολοφσον (Σουηδία).

Στα 82κ. ο Ηλίας Παγκαλίδης ηττήθηκε από τον Βαέλις (Εσθονία) στη φάση των «16» και αποκλείστηκε