Με τέσσερις ελληνικές συμμετοχές συνεχίζεται σήμερα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Παίδων – Κορασίδων. Ο Αγγελος Κακαράντζας και ο Αρχοντής Ξούρας θα αγωνιστούν στα ρεπεσάζ, ενώ στη μάχη του ευρωπαϊκού ξεκινάνε και οι Κορασίδες, με τις Ιωάννα Δεσκουλίδου και Ελένη Παπαδοπούλου να επιδιώκουν καλές εμφανίσεις που θα τους χαρίσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Στα 71κ. ο Αγγελος Κακαράντζας έχασε από τον Γκούτου στον προκριματικό γύρο. Ο Μολδαβός έφτασε έως τον τελικό και έδωσε την ευκαιρία στον Ελληνα πρωταθλητή να αγωνιστεί στα ρεπεσάζ. Εκεί θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Ζέντγκραφ (Γερμανία) κι αν νικήσει θα αγωνιστεί απέναντι στον Σταροντούμπτσεφ (Ρωσία). Σε περίπτωση που επικρατήσει και στο δεύτερο αγώνα των ρεπεσάζ θα παλέψει με τον Αζέρο Αλίγιεφ για το χάλκινο μετάλλιο.

Στα 92κ. ο Αρχοντής Ξούρας βρίσκεται κι αυτός στα ρεπεσάζ. Ηττήθηκε από τον Βαλίγιεφ (Αζεμπαϊτζάν) και θα προσπαθήσει να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Θα παλέψει απέναντι στον Κόλαρ (Τσεχία) κι αν επικρατήσει θα αντιμετωπίσει για το χάλκινο μετάλλιο τον Ντεμίρ (Τουρκία)

Στα 45κ. της ελληνορωμαϊκής ο Θοδωρής Αθανασιάδης αποκλείστηκε στον προκριματικό γύρο από τον Λιθουανό Σεπάουσκας.

Στα ρεπεσάζ των 80κ. σταμάτησε η πορεία του Νίκου Ιωσηφίδη, ο οποίος ηττήθηκε από τον Μίλερ (Δανία) με 5-3.

Στα 65κ. ο Βαγγέλης Μπούκης ηττήθηκε στα ρεπεσάζ από τον Φιλανδό Καουχάνεν.

Στα 65κ. της γυναικείας Πάλης θα αγωνιστεί σήμερα η Ιωάννα Δεσκουλίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί στον προκριματικό γύρο απέναντι στην Βουλγάρα Μπρασνάροβα.

Τέλος στα 73κ. η Ελένη Παπαδοπούλου θα παλέψει με την Φρίντουλντ (Σουηδία) στον προκριματικό γύρο.