Την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και ταυτόχρονα να αποδείξουν το πλούσιο ταλέντο τους είχαν οι Μαρία Λουίζα Γκίκα και Μιχάλης Λιναράς. Οι δύο πρωταθλητές συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στη Πολωνία και κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια «κερδίζοντας» τις εντυπώσεις.

Η Μαρία Λουίζα Γκίκα αγωνίστηκε στην κατηγορία των 42κ. κι έδειξε ότι συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ15 σημείωσε μία νίκη με πτώση και δύο με τεχνική υπεροχή και οι εμφανίσεις αυτές την έχρισαν καλύτερη αθλήτρια της διοργάνωσης.

Ο Μιχάλης Λαναράς πάλεψε στα 40κ. ελευθέρας και με τρεις νίκες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Η επιτυχία του γίνεται ακόμα μεγαλύτερη μιας και είναι γεννημένος το 2011.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μόησεν Παριγέι για την επιτυχία της Μαρίας Λουίζα Γκίκα δήλωσε: «Ξεκινήσαμε με αλλαγή κατηγορίας για την Μαρία Λουίζα Γκίκα και πήγαμε από τα 39 στα 42 κιλά και είχαμε μια καλή εμφάνιση στο τουρνουά και στη συνέχεια ακολουθεί προετοιμασία στην Πολωνία».

Οσον αφορά τον Μιχάλη Λαναρά ο Μόησεν Παριγέι δήλωσε: «Ο Μιχάλης είναι ένα νέο ταλέντο κάνει προπόνηση στον Ατλα Καλλιθέας με προσωπικό προπονητή τον Χαράλαμπο Κεσανιδη και δείχνει ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον για το άθλημα»