Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης για ακόμη μια χρονιά στέκεται στο πλευρό των αθλητών και πριμοδότησε τις διεθνείς τους επιτυχίες.

Η ΕΛΟΠ έδωσε 16.000€ στη Μαρία Πρεβολαράκη και τον Γιώργο Πιλίδη για τις διακρίσεις που πέτυχαν το 2019.

Η Κυρία της ελληνικής Πάλης έλαβε 10.000 ευρώ για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ ο Γιώργος Πιλίδης πήρε 6.000€ για το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών U23.

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, η ΕΛΟΠ στηρίζει έμπρακτα τους αθλητές και δίνει επιπρόσθετα κίνητρα στα νέα παιδιά.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Στέργιος Λεωνάκης αναφερόμενος στη νέα πριμοδότηση των αθλητών δήλωσε:

«Αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση που στεκόμαστε για μια ακόμη χρονιά δίπλα στους αθλητές και επιβραβεύουμε τις επιτυχίες τους. Είναι μια χρονιά δύσκολη και παρόλα αυτά η ΕΛΟΠ παραμένει μια από τις λίγες ομοσπονδίες που επιβραβεύει οικονομικά τους αθλητές της. Στόχος μας είναι το 2021 να επεκτείνουμε το πρόγραμμα με διάφορους τρόπους. Είτε στηρίζοντας περισσότερους αθλητές, είτε ενισχύοντας με νέους τρόπους τους κορυφαίους μας εκπροσώπους. Υπάρχουν αρκετές ιδέες και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν όταν θα ενημερωθούμε για τον ύψος του προϋπολογισμού από την ΓΓΑ για το 2021. Ολες αυτές οι ενέργειες γίνονται επειδή η ομοσπονδία τα τελευταία χρόνια κατάφερε με μεγάλες θυσίες να εξυγιανθεί οικονομικά».

Κλείνοντας ο πρόεδρος της ΕΛΟΠ έστειλε τις ευχές του για το νέο χρόνο. «Εύχομαι χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα, με υγεία και πρόοδο και με την ελπίδα το νέο έτος να σημάνει το τέλος της πανδημίας και την επανεκκίνηση του αθλητισμού στο σύνολό του».