Εφτά μετάλλια θα διεκδικήσουν αύριο οι Ελληνες αθλητές στο διεθνές τουρνουά Πάλης Παίδων – Κορασίδων που διεξάγεται στη Ρουμανία.

Οι αθλητές μας πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις και αύριο θα προσπαθήσουν να ανέβουν στο βάθρο και να σηκώσουν την ελληνική σημαία ψηλά.

Στα 80κ. της ελευθέρας ο Χαράλμπος Αυτοφορίδης θα αντιμετωπίσει για το χάλκινο μετάλλιο τον Ερμπολάτοφ (Καζακστάν), ενώ στα 92κ. ο Γκίβι Μπλιάτζε θα αγωνιστεί αρχικά απέναντι στον Καραμκίλοφ (Βουλγαρία) κι αν κερδίσει θα αντιμετωπίσει για την είσοδό του στο βάθρο τον Καμενάτζε (Γεωργία).

Στην Ελληνορωμαίκή στην κατηγορία των 80κ. ο Νίκος Ιωσηφίδης για την 3η θέση θα αντιμετωπίσει τον χάλκινο πρωταθλητή Ευρώπης Σελέν (Τουρκία). Στα 92κ. ο Αρχοντής Ξούρας θα αντιμετωπίσει τον Σερσίλι (Σλοβακία), ενώ ο Γρηγόρης Κοντοβουνίσιος στα 110κ. θα παλέψει με τον Αταλάι (Τουρκία) για το χάλκινο μετάλλιο

Στις Κορασίδες η Ελένη Παπαδοπούλου θα αντιμετωπίσει για το χάλκινο μετάλλιο την Κις (Ρουμανία), ενώ η Ιωάννα Δεσκουλίδου στο πρώτο ρεπεσάζ θα αντιμετωπίσει την Ροτουνζεανού (Ρουμανία) κι αν νικήσει θα παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο με την Μπέργκες (Καναδάς)