Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο εξελίσσεται το Διεθνές τουρνουά U17 της Ρουμανίας για την Ελλάδα. Η χώρας μας μπήκε δυναμικά στη διοργάνωση με τέσσερις αθλητές να ανεβαίνουν την 1η ημέρα του τουρνουά στο βάθρο.

Συγκεκριμένα στα 80κ. της ελευθέρας ο Άγγελος Αποστολίδης επικράτησε 6-0 του Ρουμάνου και «οικοδεσπότη» Λόρινκς και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου καθώς έχασε στον τελικό.

Επίσης η Νικολέτα Μπάρμπα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των 69κ. με τρεις νίκες και μία ήττα.

Ο Βασίλης Παπαγεωργίου και ο Νίκος Γιαγκουνίδης στην ελληνορωμαϊκή, ο Φίλιππος Ψωμάς και ο Λάζαρος Κυριακίδης στην ελευθέρα και η Αγάπη Αμπελίδου με την Ευαγγελία Τρανού στην πάλη γυναικών κατέκτησαν από ένα χάλκινο μετάλλιο.

Ο Βασίλης Παπαγεωργίου μετά από μία γεμάτη ημέρα με εξαιρετικές εμφανίσεις στα 51 κιλά μέτρησε τέσσερις νίκες και μία ήττα με αποτέλεσμα να πλασαριστεί στην τρίτη θέση. Μάλιστα, στον αγώνα των μεταλλίων επικράτησε με τεχνική υπεροχή του Βούλγαρου Βαλεντίνοβ.
Επίσης στην ελληνορωμαϊκή και συγκεκριμένα στα 92κ. ο Νίκος Γιαγκουνίδης εκτροχίασε με πτώση τον Βούλγαρο Τάνοβ και πήρε πανηγυρικά το μετάλλιο.

Ο Ψωμάς στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο στα 60κ. επικράτησε 6-0 του Βούλγαρου Ντιάν, ενώ στον κρίσιμο αγώνα που οδηγούσε στο βάθρο των νικητών η Αγάπη Αμπελίδου στα 57κ. επικράτησε 4-2 της Λάτσκο από την Ουγγαρία.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και ο Λάζαρος Κυριακίδης στα 110κ. της ελευθέρας.

Τέταρτος πλασαρίστηκε ο Δημήτρης Θάνος στα 100κ. της ελληνορωμαϊκής.

Στην 5η θέση στα 51κ. της ελευθέρας πλασαρίστηκε ο Βησσαρίων Φούντας, ενώ το ίδιο πλασάρισμα είχε στα 71κ. της ελληνορωμαϊκής ο Γιώργος Αθανασίου και ο Λευτέρης Παππάς (80κ. ελληνορωμαϊκής). Στις γυναίκες και στα 73κ. 5η κατετάγη η Θεοδώρα-Ραφαηλία Αργυρίου.

Την 8η θέση κατέλαβαν οι Ηλίας Ραφαήλ Καρνάβας (65κ. ελευθέρας), Θεοχάρης Κουγιουμτσίδης (71κ. ελευθέρας)