Τιμή και δόξα στην κορυφαία αθλήτρια της Πάλης όλων των εποχών. Η Μαρία Πρεβολαράκη έκανε όλη την Ελλάδα να συγκινηθεί με τη νέα τεράστια επιτυχία της. Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυναικών και απέδειξε για μία ακόμη φορά γιατί είναι μία από τις καλύτερες αθλήτριες στα 53κ. παγκοσμίως!
Η Κυρία της Ελληνικής Πάλης έφτασε τα έξι μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της μεγάλης κατηγορίας και λίγο μετά την επιτυχία της μίλησε στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας. Οπως δήλωσε η ίδια τα συναισθήματά της είναι ανάμεικτα, καθώς η χαρά της είναι μεγάλη για το μετάλλιο, αλλά της έμεινε μία πικρία, καθώς ήταν πιο κοντά από ποτέ για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αφιέρωσε αυτό το μετάλλιο στους ανθρώπους που είναι δίπλα της, τους χορηγούς της και την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης.
Αναλυτικά η συνέντευξη της Μαρίας Πρεβολαράκη

ΕΡ: Μαρία μία ακόμα τεράστια επιτυχία στην πλούσια καριέρα σου. Κατέκτησες το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πως αισθάνεσαι γι αυτό;

«Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα.  Χαίρομαι που κατάφερα σε ένα ακόμη Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα να ανέβω στο βάθρο των νικητών, αλλά επίσης η στεναχώρια μου για τον χαμένο τελικό είναι μεγάλη γιατί ήμουν πιο κοντά από ποτέ και πιστεύω ότι μπορούσα να τα είχα καταφέρει»

ΕΡ: Είναι το έκτο μετάλλιο που έχεις κατακτήσει σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυναικών. Αναμφίβολα μία τεράστια επιτυχία που σε κατατάσει ως μία από τις καλύτερες αθλήτριες στα 53κ….

«Σίγουρα το ότι καταφέρνω να κατακτήσω 6η φορά μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δείχνει ότι έχω μια διαχρονική σταθερότητα που οφείλεται στην συνεχή και σωστή δουλειά που κάνει ο προπονητής μου όλα αυτά τα  χρόνια. Σίγουρα χρειαζόμαστε βελτίωση και προσπαθούμε συνεχώς γι αυτό, καθώς κάποιους στόχους δεν τους έχουμε πετύχει ακομη».
ΕΡ: Ο τελικός ήταν οριακός που πιστεύεις ότι κρίθηκε;

«Το γεγονός ότι η αθλήτρια από την Σουηδία με κέρδισε 3-2 χωρίς να έχει πάρει κάποιο τεχνικό πόντο κάτι δείχνει. Από την  μεριά φταίω γιατί από το ξεκίνημα δεν μπήκα τόσο δυναμικά και ξεκίνησα λιγο αμυνομενη ενω επρεπε απο την  αρχή να μπω επιθετικά ώστε να μην αφήσω να κριθεί το αποτέλεσμα στις λεπτομέρειες»
ΕΡ: Εχοντας πετύχει ακόμα μια τεράστια επιτυχία, ποιο είναι το συναίσθημα που σου αφήνει η διοργάνωση;

«Ήταν μια πολύ ωραία διοργάνωση οργανωτικά και το κυριότερο μια επιτυχημένη διοργάνωση για την ελληνική αποστολή αφού καταφέραμε να φέρουμε 2 μετάλλια για την χώρα μας και το άθλημα μας».
ΕΡ: Τώρα ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου;

«Επόμενος στόχος είναι οι άλλες δύο μεγάλες διοργανώσεις που έχουμε στο πρόγραμμα μας για φέτος οι Μεσογειακοι Αγώνες τον Ιούνιο και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Σεπτέμβριο όπου ελπίζω και εκεί να έχουμε ανάλογα και αποτελέσματα»

ΕΡ: Που θα ήθελες να αφιερώσεις το μετάλλιό;

«Το μετάλλιο το αφιερώνω στους ανθρώπους που είναι δίπλα μου σε αυτήν την προσπάθεια, στους χορηγούς μου stoiximan, Toyota, Μινεττα και Κωτσοβολο που με την στήριξη τους καταφέρνω να συνεχίζω και να φέρνω διακρίσεις. Επίσης θα ήθελα να το αφιερώσω στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης η οποία με στηρίζει όσο μπορεί περισσότερο, σύμφωνα με τις δυνατότητές της».