Η Μαρία Λουίζα Γκίκα ήταν συνεπής στο ραντεβού της και απέδειξε ότι είναι το next big thing της γυναικείας Πάλης. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U17, παρά το γεγονός ότι δεν έχει κλείσει ακόμα τα 15 της χρόνια.

Η Γκίκα δεν έκρυψε την χαρά της και τόνισε ότι στόχος της είναι πάντα το… βάθρο!

 

Αναλυτικά η συνέντευξη της Μαρίας Λουίζας Γκίκα

Μαρία Λουίζα συγχαρητήρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη διοργάνωση. Πως νιώθεις

«Σας ευχαριστώ πολύ , είμαι αρκετά χαρούμενη και ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα , θα μπορούσα να τα είχα πάει καλύτερα όμως μια θέση στο βάθρο δεν παύει να είναι μεγάλη επιτυχία».

Αν και ήσουν από τις πιο μικρές στην κατηγορία ανέβηκες στο βάθρο. Αυτός ήταν ο στόχος σου;

«Παρόλο που είναι η πρώτη μου χρόνια που αγωνίζομαι στο U17 , οι στόχοι μου είναι υψηλοί όποτε στοχεύω πάντα σε μια θέση στο βάθρο των νικητών σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά που κάνουμε με τον προπονητή μου».

Διπλασίασες τα μετάλλια σου σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το γεγονός ότι παραμένεις στην ελίτ είναι ξεχωριστό για σένα;

«Το γεγονός ότι βρίσκομαι στις κορυφαίες αθλήτριες της κατηγορίας μου είναι ένα πολύ ξεχωριστό και απερίγραπτο συναίσθημα που με κάνει να θέλω να δουλέψω πιο σκληρά ώστε να καταφέρω να πραγματοποιήσω όλους μου τους στόχους και τα όνειρα που έχω κάνει για το μέλλον».
Επόμενος στόχος  σου ποιος είναι;
«Ο επόμενος μου στόχος είναι να προσπαθήσω να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U15 όπου θα πραγματοποιηθεί σε περίπου δυο εβδομάδες στην Ουγγαρία» .

Που θα ήθελες να αφιερώσεις το μετάλλιό σου;»

«Αυτό το μετάλλιο θα ήθελα να το αφιερώσω στον προπονητή μου Mohsen Pariyaei που πίστεψε και συνεχίζει να πιστεύει σε εμένα και φτάσαμε μαζί ως εδώ . Στην κυρία Μαρία Πρεβολαρακη για την πολύτιμη βοήθεια και τις συμβουλές της ,τον συναθλητή μου Μιχαήλ Λαναρά που προπονούμαστε μαζί καθημερινά και όλη την ομάδα την ομάδα του Ατλα Καλλιθέας .Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου που ήταν πάντα δίπλα μου και την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης για όλη τη στήριξη και τη βοήθεια που μας παρέχει» .