Με ακόμα μια μεγάλη αποστολή θα συμμετάσχει η Ελληνική Πάλη σε ένα από τα δυσκολότερα τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στη Ρουμανία από 1-3 Ιουνίου. Συνολικά 21 αθλητές και αθλήτριες θα παλέψουν στο Βουκουρέστι στο τουρνουά Εφήβων – Νεανίδων που έχει συγκεντρώσει μεγάλα ονόματα και αναμένεται οι αθλητές μας να κυνηγήσουν διακρίσεις και να αποκομίσουν πολλές εμπειρίες.

Στην Ελληνορωμαϊκή θα αγωνιστούν οι: Δημήτρης Αλεξάνδρου (55κ.), Κυριάκος Ζουρνατσίδης (60κ.), Δημήτρης Κουπλίδης (63κ.), Γιώργος Γκίρνης (67κ.), Κωνσταντίνος Βάχλας (77κ.), Αβραάμ Σωτηριάδης (82κ.), Μιχάλης Ιωσηφίδης (97κ.), προπονητές είναι οι Γιώργος Παροτσίδης και Αποστόλου Ιωάννου.

Στην Ελευθέρα θα συμμετάσχουν οι: Παναγιώτης Ιωακειμίδης (61κ.), Μιχάλης Σιδηρόπουλος (65κ.), Γιώργος Λοϊζίδης (70κ.), Αλέξανδρος Τσαντικίδης (74κ.), Σταύρος Λοϊζίδης (79κ.), Θοδωρής Κυριακίδης (86κ.), Χρήστος Πετρίδης (92κ.), Αλέξανδρος Παπαδόπουλος (97κ.), Γιώργος Γεωργιάδης (125κ.) προπονητές που θα συνοδεύσουν τη αποστολή είναι οι Αμιράν Καρντάνοβ και Θέμης Ιακωβίδης.

Στις Νεάνιδες θα αγωνιστούν οι: Χριστίνα Δεμιρκάν (57κ.), Θεοδώρα Τελιανίδου (62κ.), Δήμητρα Σωτηριάδου (65κ.), Χριστίνα Αμπατζή (68κ.), Αγγελική Αλεξάκη (76κ.), προπονητής είναι ο Ανδρέας Χριστοδουλάκης.

Στο Βουκουρέστι βρίσκεται και ο διαιτητής Κωνσταντίνος Τράσκας.