Με 20 αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχει η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Παίδης Παίδων – Κορασίδων που διεξάγεται στη Ρωσία. Με πλήρη αποστολή οι αθλητές μας θα επιδιώξουν διακρίσεις, καλά πλασαρίσματα και φυσικά πολύτιμες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον. Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στα Σκόπια ξεκινάει αύριο και θα ολοκληρωθεί στις 20 του μηνός.

Στην ελληνορωμαϊκή θα αγωνιστούν οι Αναστάσιος Ιακωβίδης (48κ.), Βαγγέλης Μπούκης (51κ.), Αντώνης Παροτσίδης (55κ.), Γιώργος Νικολόπουλος (65κ.), Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου (71κ.) , Δημήτρης Τσομπανούδης (80κ.), Αρχοντής Ξούρας (92κ.) και Νίκος Ντούνιας (110κ.).

Στην ελευθέρα θα συμμετάσχουν οι: Γιάννης Μαρτίδης (51κ.), Γιώργος Κουγιουμτσίδης (60κ.), Χριστόφορος Λοϊζίδης (65κ.), Γιάννης Μουστόπουλος (71κ.), Χαράλαμπος Αυτοφορίδης (80κ.),  Γκίβι Μπλιάτζε (92κ.) και Δημήτρης Τουλκερίδης (110κ.).

Στις Κορασίδες θα αγωνιστούν οι: Μαγδαληνή Ψωμιάδου (53κ.), Ζωή Χατσατούροβα(57κ.) Ευαγγελία Παϊτάρη (61κ.), Ροδοθέα Παπαδοπούλου (65κ.) και Κωνσταντίνα Μαρτίδου (69κ.),

Στα Σκόπια θα ταξιδέψουν επίσης οι προπονητές Γιάννης Παγκαλίδης, Αλέξης Κολιτσόπουλος, Αμιράν Καρντάνοβ, Θέμης Ιακωβίδης και Ανδρέας Χριστοδουλάκης, καθώς και ο διαιτητής Τρύφωνας Πελετίδης. Αρχηγός αποστολής είναι ο ειδικός γραμματέας της ΕΛΟΠ Χρήστος Παππούς.