Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες αρχίζει αύριο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U17. Η ελληνική αποστολή απαρτίζεται από 19 αθλητές που για μία ακόμη φορά έχουν στόχο την διάκριση.

Στην Αλβανία θα αγωνιστούν οι καλύτεροι Ελληνες αθλητές και αθλήτριες θα παλέψουν για να σηκώσουν την ελληνική σημαία ψηλά και να αποδείξουν ότι το μέλλον της ελληνικής Πάλης είναι ευοίωνο.

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν στην ελληνορωμαϊκή οι: Θανάσης Τσινιάς (45κ.), Βασίλης Παπαγεωργίου (55κ.), Σωκράτης Κωνσταντινίδης (60κ.), Θανάσης Ευθυμιάδης (65κ.), Αρίωνας Κολιτσόπουλος (71κ.), Λευτέρης Παππάς (80κ.), Δημήτρης Παππάς (92κ.)

 

Στην ελευθέρα θα αγωνιστούν οι: Αντώνης Λυκούδης (51κ.), Αικ Καζαριάν (55κ.), Φίλιππος Ψωμάς (60κ.), Βασίλης Κεσίδης (65κ.), Αβραάμ Μουστόπουλος (71κ.), Θεόφιλος Κεσίδης (80κ. ), Νίκος Καραβάνος (92κ.)

Στις γυναίκες θα παλέψουν οι: Μαρία Λουίζα Γκίκα (43κ.), Γεωργία Χασαμπαλιώτη (57κ.), Λουκία Καραγιάννη (61κ.), Ιωάννα Μακρθδάκη (65κ.) και Θεοδώρα Αργυρίου (73κ.).

 

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξεκινάει αύριο με τρεις ελληνικές συμμετοχές. Πιο συγκεκριμένα θα αγωνιστούν οι Βασίλης Παπαγεωργίου, Θανάσης Ευθυμιάδης και Λευτέρης Παππάς.

Δείτε τις κληρώσεις των αθλητών στην ελληνορωμαϊκή