Στη Βουλγαρία βρίσκεται η Εθνική ομάδα Πάλης Νέων Ανδρών – U23 που θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης συνεχίζει τον προγραμματισμό της και και στις μικροτερες ηλικιακες κατηγορίες δίνοντας την ευκαιρία στους διεθνείς αθλητές να πάρουν πολύτιμες παραστάσεις με αγώνες υψηλού επιπέδου.
Στη Βουλγαρία έχουν ταξιδέψει οι: Ανέστης Ζεϊτινίδης (60κ.), Δημήτρης Κουπλίδης (63κ.), Νίκος Καλαϊδόπουλος (67κ.), Δημήτρης Τσομπανούδης (82κ.), Ηλίας Παγκαλίδης (87κ.), Αποστόλης Τσιόβολος (97κ.), Νίκος Ντούνιας (130κ.), ενώ ο Μιχάλης Ιωσηφιδης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα 130κ.
Στο διεθνές τουρνουά θα αγωνιστεί και ο Γιώργος Πιλίδης. Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά θα παλέψει, καθώς κρίθηκε ότι πρέπει να πάρει περισσότερους αγώνες για να καλύψει το χαμένο έδαφος, από τον τραυματισμό του.
Την αποστολή συνοδεύουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιάννης Παγκαλίδης και Χρήστος Κατσαρός, ενώ στη Βουλγαρία βρίσκεται κι ο διαιτητής Στέλιος Κανιδης.