Αγαπητοί Πρόεδροι ,

 

Ελπίζω αυτό το email να σας βρίσκει καλά

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας σήμερα τους ενημερωμένους κανόνες Beach Wrestling που προτάθηκαν από την Επιτροπή Beach Wrestling και εγκρίθηκαν από το Συμβούλιο. Παρακάτω θα βρείτε τους κύριους τομείς που τροποποιήθηκαν:

 

  • Καλύτερη τοποθέτηση στα bracket για τους συμμετέχοντες στους ημιτελικούς (για να αποφευχθεί ο ίδιος αγώνας που διεξήχθη στην φάση των group)
  • Μεγαλύτερη σαφήνεια εάν ένας αθλητής τραυματιστεί (ίδια διαδικασία με την Ολυμπιακή πάλη)
  • Αρνητική πάλη – Συμπερίληψη χρόνου δραστηριότητας

 

Θα βρείτε συνημμένους τους ενημερωμένους Κανόνες και το έγγραφο με επισημασμένες όλες τις τροποποιήσεις. Σας ευχαριστούμε ήδη που μοιραστήκατε αυτό το έγγραφο με την ομάδα, τους προπονητές και τους αθλητές σας.

 

Με αυτό το email θέλω επίσης να σας επιβεβαιώσω ότι οι ημερομηνίες και οι τοποθεσίες για το Beach Wrestling World Series είναι καθορισμένες. Συνεργαζόμαστε με τον διοργανωτή του τελικού και αυτός ο διοργανωτής θα ανακοινωθεί αργότερα.

 

1st BWWS – Acapulco (MEX)                                   02-03.03.2024

2nd BWWS – Saint-Laurent-du-Var (FRA)                28-29.06.2024

3rd BWWS – Timisoara (ROU)                                  20-21.07.2024

4th BWWS – Katerini-Pierria (GRE)                         21-22.09.2024

BWWS Final – TBC                                                   12-13.10.2024

 

Λάβετε υπόψη ότι η Τιμισοάρα θα φιλοξενήσει επίσης τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Beach Wrestling U15, U17 και U20 – 18-19.07.2024. Όπως μπορείτε να δείτε, η U15 προστέθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Wrestling. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων έρχονται γρήγορα και μια τέτοια διοργάνωση είναι μια καλή πρακτική για τους Νέους σας.

 

Τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Wrestling U17 και U20 θα διοργανωθούν στην Κατερίνη-Πιερρία (GRE), με την υποστήριξη της Ουκρανικής Ομοσπονδίας Beach Wrestling, στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2024.

 

Ελπίζουμε πραγματικά ότι θα υποστηρίξετε το Beach Wrestling στέλνοντας ομάδες σε αυτές τις στάσεις και παραμένουμε στη διάθεσή σας εάν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το Beach Wrestling.

 

Μην χάσετε κανένα θέμα Beach Wrestling σερφάροντας στον ειδικό ιστότοπό μας : www.beachwrestling.org

 

Με εκτίμηση,

Jean-Daniel Rey

SPORTS DIRECTOR