Στην 5η θέση έμεινε ο Λαοκράτης Κεσσίδης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών Γυναικών που διεξάγεται στη Ρωσία. Ο Ελληνας πρωταθλητής στον μικρό τελικό των 97κ. της ελληνορωμαϊκής έχασε μοναδική ευκαιρία να ανέβει στο βάθρο, καθώς προηγήθηκε με 6-0 του Κουοσμάνεν (Φινλανδία), αλλά η απόφαση των διαιτητών 18 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα του στέρησαν το μετάλλιο.

Με το σκορ να είναι 7-7 και ο Ελληνας πρωταθλητής να επωφελείται στην ισοπαλία, λόγω καλύτερης τεχνικής εκτέλεσης, οι διαιτητές πήραν μια απόφαση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Δεκαοχτώ δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα έδωσαν στον Κεσσίδη ποινή με αποτέλεσμα, να πάρει ο Φιλανδός δύο πόντους.  Στη συνέχεια η ένσταση δεν έγινε δεκτή κι ο Ελληνας πρωταθλητής έμεινε εκτός βάθρου.

Το τελικό 10-7 στέρησε το μετάλλιο στην Ελλάδα και τον Κεσσίδη, αφήνοντας μεγάλη στεναχώρια στην ελληνική αποστολή και σε όλους τους φίλους της Πάλης.

Αύριο στη μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ρίχνεται η Μαρία Πρεβολαράκη, η οποία θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά των 53κ. την Ντορογκάν (Αζερμπαϊτζάν).