Σε εντατικούς ρυθμούς η επανέναρξη των προπονήσεων των αθλητών που στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες της Πάλης. Μετά την Μαρία Πρεβολαράκη, όπου βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με τους παρτενέρ της και τον προπονητή της Μόισεν Παριγέι, αθλητές της ελληνορωμαϊκής και της ελευθέρας θα ξεκινήσουν το δικό τους καμπ προετοιμασίας στην Καρδίτσα.
Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα 43 επίλεκτοι αθλητές Ανδρών και Εφήβων στην ελευθέρα και την ελληνορωμαϊκή θα βρεθούν στο Μουζάκι Καρδίτσας. Η επιλογή του χώρου έγινε από τους ομοσπονδιακούς προπονητές για να δουλέψουν οι αθλητές στη φυσική κατάσταση, αλλά και πάνω στην παλαίστρα. .

Η προετοιμασία θα γίνει από τις 28 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου.
Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές που έχουν κληθεί από τους ομοσπονδιακούς προπονητές να συμμετάσχουν στο καμπ στην κίνηση της ελευθέρας είναι οι: Γιώργος Πιλίδης, Κύριλλος Μπινενμπάουμ, Αλέξανδρος Τσαντικίδης, Γιώργος Σαββουηλίδης, Χρήστος Πετρίδης, Νιάζι Ιμπις, Γιάννης Μαρτίδης, Παναγιώτης Ιωακειμίδης, Γιάννης Μουστόπουλος, Γιάννης Λοϊζίδης, Γιώργος Κουγιουμτσίδης, Αγγελος Κουκλάρης, Γκίβι Μπλιάτζε, Κωνσταντίνος Αλεξανδρίδης, Ηρακλής Αλεξανδρίδης, Κωνσταντίνος Νικοπολίδης, Χρήστος Χριστοφορίδης, Χαράλαμπος Αυτοφορίδης, Θοδωρής Κυριακίδης, Τιμοφέϊ Ξενίδης, Γιώργος Τσακνάκης και Χρήστος Σαμαρτσίδης.

Οι αθλητές της ελληνορωμαϊκής που θα βρεθούν στην Καρδίτσα είναι οι: Δημήτρης Αλεξάνδρου, Χρήστος Θεοδωράκης, Πέτρος Μανουηλίδης, Γιώργος Πρεβολαράκης, Μιχάλης Ιωσηφίδης, Αναστάσης Ζεϊτινίδης, Νίκος Καλαϊδόπουλος, Γιώργος Νικολόπουλος, Γιώργος Σωτηριάδης, Κώστας Παπαβασιλείου, Ηλίας Παγκαλίδης, Νίκος Ιωσηφίδης, Αποστόλης Τσιόβολος, Νίκος Ντούνιας, Δημήτρης Κουπλίδης, Μιχάλης Νικηφορίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Νίκος Βάρκας, Δημήτρης Τσομπανούδης, Σπύρος Κουντούρα και Σωτήρης Παπάρας.

Οι προπονήσεις θα γίνονται υπό την καθοδήγηση των ομοσπονδιακών τεχνικών Αμιράν Καρντάνοφ, Χαράλαμπο Κεσανίδη, Γιάννη Παγκαλίδη και Χρήστο Κατσαρό.