Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν συγγενείς, φίλοι, συναθλητές και προπονητές στον «χάλκινο» Παγκόσμιο πρωταθλητή της Πάλης Ραφαήλ Γκίρνης.

Ο Ελληνας πρωταθλητής που θριάμβευσε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων έγινε δεκτός στο αεροδρόμιο Μακεδονία με ανθοδέσμες, κόρνες και σημαίες, ενώ οι είχαν τυπώσει και μπλουζάκια!

Παράλληλα στο αεροδρόμιο Μακεδονία βρέθηκε και η ΕΡΤ, όπου κάλυψε την επιστροφή του Ραφαήλ Γκίρνη.

Ο Ελληνας πρωταθλητής μιλώντας στο σάιτ της ομοσπονδίας δεν έκρυψε την χαρά του γι αυτή την επιτυχία.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Νιώθω ότι όλη η δουλειά που έχω κάνει δικαιώθηκε.

Νιώθω πραγματικά συγκινημένος» τόνισε αρχικά ο Ραφαήλ Γκίρνης και πρόσθεσε: «Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στόχος μου ήταν να ανέβω στο βάθρο. Ηταν μια πολύ δύσκολη διοργάνωση, με πολύ σπουδαίους αθλητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής που νίκησα στον τελικό ήταν χάλκινος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα φέτος».

Τέλος ο Ραφαήλ Γκίρνης δήλωσε: «Οταν ανέβηκα στο βάθρο ήταν πραγματικά πολύ συγκινητικό. Κοιτούσα την ελληνική σημαία στην απονομή και ένιωθα ρίγος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, τους γονείς μου και την ομοσπονδία που με στηρίζει. Ειδικότερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κ.κ. Βασίλη Μπατάλα, Κώστα Παπακωνσταντίνου που είναι οι προπονητές μου στο σύλλογό μου Ολύμπιοι Κατερίνης και είναι συνέχεια δίπλα μου, καθώς επίσης και τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Νίκο Παπαγεωργίου, καθώς και τους Διονύση Κατηφόρη και για την πολύτιμη βοήθειά τους»