Με… άρωμα Ολυμπιονικών υποδέχτηκε η οικογένεια της Ελληνικής Πάλης τον Γιώργο Πιλίδη. Ο Ελληνας πρωταθλητής που εξασφάλισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κι έγινε ο πρώτος αθλητής από το 2012 που θα εκπροσωπήσει την χώρα στην ελευθέρα έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και ενθουσιασμό από τους φίλους του, συναθλητές του καθώς και τους Ολυμπιονίκες της Πάλης που βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Με το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος και έκδηλο το αίσθημα της ανακούφισης ο Πιλίδης επέστρεψε από τη Βουλγαρία όπου σφράγισε το εισιτήριο για το Τόκιο στα 65κ. Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν εκ μέρους της διοίκησης ο Ιώαννης Μπάρμπας (Μέλος ΔΣ και πρόεδρος τεχνικής επιτροπής), οι Ολυμπιονίκες Κώστας Θάνος και Αμιράν Καρντάνοφ, η Κυρία της ελληνικής Πάλης Μαρία Πρεβολαράκη, που έχει εξασφαλίσει κι αυτή την πρόκριση για το Τόκιο και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μόησεν Παριάι.

Ο Ελληνας πρωταθλητής γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του, ενώ ιδιαίτερα συγκινητικές και συμβολικές στιγμές ήταν η παρουσία της Μαρίας Πρεβολαράκη, καθώς και του ομοσπονδιακού προπονητή Αμιράν Καρντάνοφ.

Η Ελληνική Πάλη θα εκπροσωπηθεί με δύο αθλητές στο Τόκιο κι ευχή όλων είναι να επιστρέψουν αμφότεροι με ένα μετάλλιο.